Μεγάλη Πέμπτη βράδυ  25 Απριλίου 2019 και με μεγάλη κατάνυξη διαβάστηκαν τα 12 ευαγγέλια στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στην Τρίπολη.

Στην έλειψη πνευματικής ενέργειας που επηρέασε την εικόνα του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. 

O Μπάμπης Σταμάτης θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα”

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 25 Ἀπριλίου 2019 ἡ Ἐκκλησία μας, κατά τήν Παράδοση τῶν ἁγίων καί Θεοφόρων Πατέρων της, ἑορτάζει τέσσερα γεγονότα, συνδεόμενα στενά μέ τό κοσμοσωτήριο ἔργο τοῦ ΚυρίουἸησοῦ Χριστοῦ: «τόν ἱερόν Νιπτῆρα, τόν Μυστικόν Δεῖπνον (δηλαδή τήν παράδοσιν τῶν καθ’ ἡμᾶς φρικτῶν Μυστηρίων), τήν ὑπερφυᾶ Προσευχήν, καί τήν Προδοσίαν αὐτήν».

Παρά το 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Αστέρας κέρδισε τις εντυπώσεις και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένος για τη διαιτησία, κυρίως για το ακυρωθέν γκολ του Τσιλιανίδη στο 47ο λεπτό. 

Διακαιολογημένα η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, εξέδωσε μια ανακοίνωση πριν λίγη ώρα. 

Για  άλλη μια φορά η ανικανότητα της διαιτησίας , στέρησε  ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Αστέρα Τρίπολης. Απαλλαγμένος από το άγχος, ο Αστέρας μπήκε δυνατά και κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που επηρεασμένος από την πρόσφατη φιέστα πρωταθλήματος, έψαχνε τα πατήματα του. 

Με την απλή αναλογική και το νέο σύστημα διοίκησης των συλλογικών οργάνων , σήμερα δημιουργούνται νέες προϋποθέσεις για την συμμετοχή των πολιτών, αλλά και για την ευρύτερη λειτουργία των δήμων κυρίως σε σχέση με την λήψη αποφάσεων . 

Σελίδα 1 από 4538

logofootermedia