Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, μιλώντας, κατά τη συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο (19.2.2020), είπε μεταξύ των άλλων, τα εξής :

Η σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του ΚΤΕΛ Αρκαδίας για τη δωρεάν και ξεκούραστη μεταφορά των Αρκάδων επαγγελματιών σε σημαντικές εμπορικές εκθέσεις της Αθήνας συνεχίζεται με τη μεγάλη έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD EXPO».

Την απόφαση ανάρτησης αποτελεσμάτων κατάταξης δικαιούχων, επιλαχόντων και μη δικαιούχων όλων των Σχεδίων Βελτίωσης του Υπομέτρου 4.1 του ΠΑΑ 2014-2020 υπέγραψε σήμερα Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, καθώς ολοκληρώθηκαν οι αξιολογήσεις από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Αγροτικής Ανάπτυξης και η οριστικοποίηση αυτών από τις Γνωμοδοτικές Επιτροπές.

Όχι μόνο αντιπολίτευση της πλάκας, από την παράταξη Παυλή,αλλά και αδυναμία απλής ανάγνωσης.

Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων Δημοτικών Συμβουλίων και με αφορμή ερώτημα του Δημοτικού Συμβούλου Γ. Καρώνη, για περιστατικά επιθέσεων σε πολίτες από συγκεκριμένο αδέσποτο ζώο και την πιθανή έκθεσή τους σε λύσσα, γίναμε για μια ακόμη φορά μάρτυρες της προσπάθειας της  Δημοτικής Αρχής να καλύψει το κενό και την ανεπάρκειά της, στη σωστή διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς,  με τον Δήμαρχο κ. Τζιούμη, να χαρακτηρίζει τον Δημ. Σύμβουλο της παράταξής μας,  μη σοβαρό και να τον κατηγορεί… για αντιπολίτευση της πλάκας.

Ο Δήμος Τρίπολης γιόρτασε την ημέρα στο κέντρο της Πόλης, μπροστά στο παλιό δημαρχείο και κέρασε τους περαστικούς με πάνω από 1.200 σουβλάκια.

Το "Τσίκνισαν" παραδοσιακά στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης σε ένα ξεχωριστό γλέντι με χορό και μουσική.

Σε ισχύ είναι το νέο όριο του 30% για τις δαπάνες εισοδημάτων με ηλεκτρονικές αποδείξεις και τσουχτερά θα είναι τα πρόστιμα σε όσους δεν καταφέρουν να καλύψουν το ποσοστό αυτό

Σελίδα 1 από 5315

logofootermedia