Επίσκεψη στο Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης πραγματοποίησαν την 12.12.2018, περίπου 30 μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης!

Για να εμποδίζετε αποτελεσματικά τους ιούς της γρίπης να έρθουν σε επαφή και να εισβάλουν στο σώμα σας πρέπει να γνωρίζετε πώς αυτοί μεταδίδονται.

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις ενώ συνελήφθη και ο πατέρας του για την παραμέληση της εποπτείας του.

Δράστης είναι ένας 30χρονος αλλοδαπός, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Από το παντοπωλείο πακέτα τσιγάρων αξίας (3.000) ευρώ, και το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ. Από την καφετέρια το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ μέσα από την ταμειακή μηχανή.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Πελοποννήσου. Σε ευρείας κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις συνελήφθησαν δεκατρία άτομα, από τα οποία τα δέκα είναι μέλη της οργάνωσης.

Την υψηλότερη επίδοση ενδεκάμηνου έτους από το 2001 έως σήμερα κατέγραψε το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», καθώς το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα για το διάστημα Ιανουάριος - Νοέμβριος 2018 είναι θετικό και διαμορφώνεται στις 135.033 νέες θέσεις εργασίας, σύμφωνα με το  Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι Στρίγκλες εν δράσει διοργάνωσαν έκθεση χειροτεχνών το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μαίναλο και μαγνήτισαν τα βλέμματα!

Καλούνται 2.500 εκπαιδευτικοί κλάδου Πληροφορικής ΠΕ 86, οι οποίοι είναι ενταγμένοι στον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών και Ωρομισθίων και δεν έχουν προσληφθεί, να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση πρόσληψης για την υποστήριξη μαθητών 1.000 σχολικών μονάδων, προκειμένου οι μαθητές να πιστοποιηθούν μετά από εξετάσεις στο Κρατικό Πιστοποιητικό Πληροφορικής (ΚΠπ).

Συνελήφθησαν, στις (14.12.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο ανήλικοι ημεδαποί, γιατί όπως προέκυψε, στις (13.12.2018) το βράδυ στην Τρίπολη Αρκαδίας, αφαίρεσαν από γραφείο ημεδαπής, μαζί με δύο ακόμα άτομα, έναν (1) ανήλικο κι έναν (1) 19χρονο, χρήματα.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου το Κατηχητικό σχολείο του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, πραγματοποιεί τη χριστουγεννιάτικη εορτή, στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού.

Σελίδα 1 από 3281

logofootermedia