Τέλη κυκλοφορίας 2016 Πώς θα τα εκτυπώσετε στο Taxisnet

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλη κυκλοφορίας 2016 Πώς θα τα εκτυπώσετε στο Taxisnet – αναλυτικές οδηγίες από το gsis Σήμερα Τρίτη αναρτήθηκαν στο TAXISNET τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας 2016 που θα πρέπει να εκτυπωθούν και να πληρωθούν απο τους υπόχρεους εως και το τέλος του χρόνου σε τράπεζες και ΕΛΤΑ. Δείτε αναλυτικά οδηγίες με εικόνες

Σε πλήρη λειτουργία είναι η ειδική εφαρμογή στο Taxisnet για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας για το 2016. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή, ωστόσο τα τέλη κυκλοφορίας για πολλούς ιδιοκτήτες είναι αυξημένα.

Για την εκτύπωση δεν χρειάζεται να συνδεθεί ο υπόχρεος με τους κωδικούς του TAXISNET αλλά μόνο με το ΑΦΜ του και την πινακίδα κυκλοφορίας μπορεί να εκτυπώσεις τα τέλη κυκλοφορίας 2016. Οι υπόχρεοι για τα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να πάνε στις τράπεζες και χωρίς το ειδοποιητήριο με την άδεια κυκλοφορίας τους και την ταυτότητα τους ώστε να τα καταβάλουν.

Ο χρήστης πληκτρολογεί τη διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/year2012/telhkykl/index.jsp και στη συνέχεια κάνει κλικ στο πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ».

teli 1

Στη συνέχεια μεταφέρεται στη σελίδα όπου πρέπει να γράψει το ΑΦΜ του, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και να κάνει κλικ στο πεδίο «Αναζήτηση».

teli 1 0

Αν τα στοιχεία είναι σωστά τότε θα του εμφανιστεί στην οθόνη τοπ μήνυμα «Επιτυχής αναζήτηση.

teli 2 0

Το ΙΧ για το οποίο αναζητήσαμε πόσο θα πληρώσει σε τέλη κυκλοφορίας, ανήκει στην κατηγορία αυτών που έως και το 2015 είχαν μηδενικά τέλη αφού οι εκπομπές ρύπων ήταν μόλις 95 CO2.

teli 3 0

Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνει κλικ στο πεδίο «Εκτύπωση».

Τα προηγούμενα έτη εμφάνιζε αυτό το μήνυμα.

teli 4 0

Η εκτυπωση για τα τελη κυκλοφοριας 2016 θα γινεται απο εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο