Σε λειτουργία η νέα έκδοση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών

Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα η νέα έκδοση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προσθέσουν τα χρέη του 2017 για τις αιτήσεις που είχαν ήδη υποβληθεί. Υπενθυμίζεται ότι για τις αιτήσεις που δεν είχαν υποβληθεί, μπορούσε ο ενδιαφερόμενος να προσθέσει τα χρέη του 2017 ήδη από 1/7/2018.

Επίσης, υπάρχουν πλέον τα 11 δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή ενώ συμπληρώνονται αυτόματα οι πίνακες οφειλών τραπεζών και Δημοσίου και δεν χρειάζεται να τα συμπληρώσει ο χρήστης με το χέρι.

Τέλος, αύριο Τρίτη θα δημοσιευτεί στο Διαύγεια η απόφαση της ειδικής γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους με τα μέλη του Μητρώου Εμπειρογνωμόνων Εξωδικαστικού Μηχανισμού, τα οποία πληρούν όλες  τις προϋποθέσεις εγγραφής, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 83588/2.8.2018 Κοινής Υπουργικής Απόφασης και της υπ’ αριθμ. 86977-14/8/2018 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Με νεότερες αποφάσεις του ειδικού γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση, που θα εκδίδονται σε μηνιαία βάση, θα συμπληρώνεται ο αριθμός των μελών του Μητρώου, σύμφωνα με  τη σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος στο σύνδεσμο https://www1.gsis.gr/dsae/egdixexpertsregistry.

Πηγή: ΕΡΤ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο