Η τσέπη μου

Αύριο, Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, θα ξεκινήσει η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας, του επιδόματος εργασίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Πάσχα σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους του επιδόματος εργασίας,…
Ξεκίνησε η διαδικασία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου για τους άνεργους ωφελούμενους της ΔΥΠΑ που έχουν συμμετάσχει σε προγράμματα κατάρτισης για τις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για να λάβουν το σχετικό επίδομα.
Επίσημη έγινε η απόφαση για την αύξηση του κατώτατου μισθού,με την ανάρτηση στη «Διαύγεια» της σχετικής απόφασης του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη.
Με ανάρτησή του ο ΟΠΕΚΑ διευκρινίζει τον λόγο που απορρίφθηκαν οι αιτήσεις ορισμένων δικαιούχων σχετικά με το επίδομα παιδιού. Δείτε αναλυτικά τους λόγους: 
Από την Τρίτη (28/3) ξεκίνησαν οι καταβολές των κύριων και επικουρικών συντάξεων για το μήνα Απρίλιο, από σειρά φορέων.
Παιχνίδια, λαμπάδες και σοκολατοειδή, για τις αγορές των νονών προς τα βαφτιστήρια τους την περίοδο του Πάσχα, περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» που κάνει πρεμιέρα στην αγορά.
Την καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Απριλίου, την προκαταβολή συντάξεων για τον ίδιο μήνα, την έκτακτη ενίσχυση σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά, που λαμβάνουν χαμηλές και μεσαίες συντάξεις και την καταβολή των επιδομάτων του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και…
Από την Τρίτη (28/3) αναμένεται να ξεκινήσουν να καταβάλλονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Απριλίου 2023, όπως ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.
Παρατείνεται έως και τις 30 Ιουνίου «το καλάθι του νοικοκυριού» με νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο περιλαμβάνει επίσης σιρά ρυθμίσεων για την αγορά και την προστασία του καταναλωτή.
Μέχρι το τέλος του Μαρτίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα πλατφόρμα για την έναρξη υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους του προγράμματος αντικατάστασης ενεργοβόρων συσκευών θερμοσίφωνα με νέους, σύγχρονης τεχνολογίας, ηλιακούς θερμοσίφωνες.
Σελίδα 1 από 184

logofootermedia