5η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 η 5η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λακωνίας στο Γύθειο με τη συμμετοχή όλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν όλα τα Επιμελητήρια και οι τρέχουσες εξελίξεις σε ό,τι αφορά στα προβλήματα των επιχειρήσεων.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θοδωρή Βερούτη, την Περιφερειακή Σύμβουλο Λακωνίας, Μαργαρίτα Σπυριδάκου, τον Πρόεδρο του 11ου Παραρτήματος ΝΑ Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Κρητικό και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο θέμα του φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο και διαμορφώθηκαν κοινές θέσεις για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες έθεσαν τις απόψεις τους για τα θέματα εκφράζοντας και την ικανοποίησή τους από τη διοργάνωση δεσμευόμενοι ταυτόχρονα τη συνέχιση της συνεργασίας για την προώθηση κοινών αιτημάτων και τη δρομολόγηση κοινών δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και στήριξης των επιχειρήσεων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο