Υπουργεία και Περιφέρεια στηρίζουν έμπρακτα την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θέτοντας υπό την Αιγίδα τους τη μεγαλύτερη έκθεση της Πελοποννήσου

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης &Τροφίμων,του Υπουργείου Τουρισμού, της ΠεριφέρειαςΠελοποννήσου, τηνστήριξη του Δήμου Τρίπολης και την υποστήριξη της ΜΟΡΕΑΣ ΑΕη «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγει τις πύλες της, την Τετάρτη 13 έως 17 Νοεμβρίου στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ ΑΕ στην Τρίπολη.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα έχει στο επίκεντρο τον πρωτογενή και αγροδιατροφικό τομέα, ο οποίος αποτελεί άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων και της Πελοποννησιακής διατροφής. Στην έκθεση θα συμμετέχουν και άλλοι παραγωγικοί τομείς, οι οποίοι  συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της περιοχής. Ο τουρισμός είναι ένα σημαντικό τμήμα αυτού του προφίλ, μιας και η Πελοπόννησος είναι ιδανικός προορισμός καθώς προσφέρει ποικίλες μορφές τουρισμού.

Η έκθεση θα εμπλουτιστεί από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών.

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης:Καθημερινές: 16:00- 21:00, Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο