Διεθνής Έκθεση Fruit Logistica 2019 | Γερμανία, από 6 έως 8 Φεβρουαρίου 2019

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Fruit Logistica 2019 που θα λάβει μέρος από 6 έως 8 Φεβρουαρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin στο Βερολίνο της Γερμανίας, από 6 έως 8 Φεβρουαρίου 2019.

Η Διεθνής Έκθεση Fruit Logistica, αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, τομέα ιδιαίτερα σημαντικό για την Πελοπόννησο.

Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά), οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου και προσφέρει και πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο.

Η διοργάνωση του 2018 φιλοξένησε 3100 εκθέτες από 84 χώρες, με εκθεσιακό χώρο περίπου 125000τμ.

Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 77.000 επαγγελματίες από 130 χώρες.

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις με εξαγωγικό χαρακτήρα και αποκλειστικό αντικείμενο τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου να εκδηλώσουν το αρχικό τους ενδιαφέρον και να αποστείλουν έως τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, είδος επιχείρησης, επωνυμία και στοιχεία επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, email) με την ένδειξη Συμμετοχή στην Fruit Logistica 2019 - Περίπτερο Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας η οποία θα είναι βασισμένη στο διαθέσιμο χώρο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με ενημέρωση του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Ακολουθεί η αίτηση συμμετοχής

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia