Σήμερα το ενημερωτικό σεμινάριο «Το ψηφιακό marketing & τα social media» στο Επιμελητήριο Αρκαδίας | Τρίπολη, 10 Δεκεμβρίου 2018

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με την #ομάδαReady της εταιρείας τηλεπικοινωνίων Vodafone διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Tο ψηφιακό marketing & τα social media». 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθει τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι επαγγελματίες να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους δίνει το digital marketing τα social media και τα websites για την προώθηση της επιχείρησης τους.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι εισηγητές θα δεχτούν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

Προσοχή. Το σεμινάριο θα βιντεοσκοπηθεί και θα φωτογραφηθεί και τα αρχεία θα σταλούν στα ΜΜΕ, ως προωθητικό υλικό που θα συνοδεύουν το Δελτίο Τύπου και θα ανέβουν στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr .

Αν κάποιος συμμετέχοντας δε συμφωνεί στην ανάρτηση, προώθηση και δημοσίευση των παραπάνω αρχείων παρακαλούμε να ενημερώσει πριν από την εκδήλωση τον υπεύθυνο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας που θα είναι παρών σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 13:40

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia