Συναντήσεις εκπροσώπων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με τους Γυναικείους Συνεταιρισμούς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η εν λόγω συνάντηση εντάσσεται στο σχεδιασμό δράσης του Υπουργείου για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και κινήτρων ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας στον αγροτικό χώρο.

Στις 23 Μαρτίου 2016 στην Αλεξανδρούπολη και 24 Μαρτίου 2016 στη Ξάνθη θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις εκπροσώπων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και εκπροσώπους Γυναικείων Συνεταιρισμών με σκοπό να συζητηθεί το θέμα της ένταξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας στο σχεδιασμό Τοπικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση θα παρευρίσκονται επίσης οι Ομάδες Τοπικής Δράσης (Leader) και άλλοι ενδιαφερόμενοι φορείς όπως η Επιτροπή Ισότητας της Περιφέρειας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και γυναικείοι σύλλογοι.

Μετά την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη, αντίστοιχες συναντήσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με γυναικείους συνεταιρισμούς θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στις εξής περιοχές:

28/03/2016 στην Θεσσαλονίκη
29/03/2016 στην Κοζάνη
30/03/2016 στα Ιωάννινα
31/03/2016 στην Λάρισα
01/04/2016 στο Βόλο
07/04/2016 στην Τρίπολη
08/04/2016 στην Πάτρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο