Μπλόκα αγροτών: Ουρές στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Άργους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπλόκα αγροτών: Ουρές στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Άργους Μεγάλες ουρές κι απίστευτη ταλαιπωρία έχουν υποστεί οι οδηγοί στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – ‘Αργους, από το μπλόκο που δημιούργησαν οι αγρότες στην είσοδο του χωριού Μύλοι Αργολίδας λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι.

Στο σημείο υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση αγροτών με τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα με μαύρες σημαίες και μοιράζουν πορτοκάλια στους διερχόμενους οδηγούς, ενώ δεν λείπουν και οι μικρο-διαπληκτισμοί από οδηγούς που θέλουν να περάσουν και δεν μπορούν.

Η ουρά των αυτοκινήτων είναι σε μήκος χιλιομέτρων και η αστυνομία, μέσα από ένα μικρό χωματόδρομο πάνω από το χωριό, προσπαθεί να παρακάμψει το αγροτικό μπλόκο και να διευκολύνει να περάσουν μόνο οδηγοί με ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.

Οι αγρότες δήλωσαν ότι θα αποχωρήσουν από τους Μύλους στις 6.00 το απόγευμα. Μεγάλες ουρές σχηματίζονται και στον Ισθμό όπου οι αγρότες στις 15.00 έκλεισαν και την παλαιά εθνική οδό στο Καλαμάκι Κορινθίας προκαλώντας κυκλοφοριακή ασφυξία στην Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα.

Ο Παναγιώτης Φιακάς από το μπλόκο του Ισθμού δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι θα αποχωρήσουν από την παλαιά εθνική οδό στις 10.00 το βράδυ.

Τέλος, στις 15.00 έκλεισε στην Σπάρτη και η γέφυρα του Ευρώτα στην εθνική οδό Σπάρτης -Τρίπολης από αγρότες της Λακωνίας, οι οποίοι δήλωσαν πως θα ανοίξουν το δρόμο στις 5.00 το απόγευμα.

 

www.dikaiologitika.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο