ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι 31/1 οι αιτήσεις πιστοποίησης πρωτοβάθμιων φορέων

Συμπληρωματική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το έτος 2016. Πιστοποίηση-Αναγνώριση Φορέων Α’ στα πλαίσια του ΟΣΔΕ για τα έτη 2016-2020.

 

pdf ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

pdf ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ – ΘΕΜΑ: Υποχρεώσεις πιστοποιημένων φορέων

pdf ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ επί της υπ’αριθμ.6621/14.01.2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Για την είσοδο στην Εφαρμογή Υποβολής Αίτησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Πιστοποίηση Φορέων Α (Πρόσκληση Υπ’ αριθμ. 6621/14-01-2016) πατήστε εδώ

Αν επιθυμείτε πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε το σχετικό ηλεκτρονικό έντυπο με τα στοιχεία σας, έτσι ώστε ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. να έχει στη διάθεσή του πλήρη κατάλογο όσων παρέλαβαν την πρόσκληση.Ο πλήρης κατάλογος των στοιχείων θα διευκολύνει στην αποστολή τυχόν συμπληρωματικών στοιχείων ή διευκρινίσεων επί της πρόσκλησης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...
Μετάβαση στο περιεχόμενο