Νίκος Μπαλαμπάνης: Χρονιά ορόσημο το 2018 για το έργο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στον τομέα της ενέργειας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, τα στελέχη και οι συνεργάτες του Γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νικολάου Μπαλαμπάνη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε το σύνολο του προσωπικού τόσο για τη συνεργασία, όσο για την αποτελεσματικότητά. και ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους.

balabanis kopi pita pde

Στο σύντομο  απολογισμό του ο κ. Μπαλαμπάνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει ώστε να καταστεί η Δυτική Ελλάδα, πρότυπο Ενεργειακής Περιφέρειας, στην υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης «Ενεργειακό Αποτύπωμα Δυτικής Ελλάδας» που στόχο έχει την ενεργειακή αναβάθμιση των δημόσιων κτιρίων, όπως και στην τοποθέτηση έξυπνων μετρητών πιλοτικά σε 14 κτίρια της Περιφέρειας για την καταγραφή των ενεργειακών καταναλώσεων. Επίσης αναφέρθηκε στη συνέχιση του σχεδιασμού.

kopi balabanis pde

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος  Μητρόπουλος, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Γιώργος Παπασταματίου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Λυκούργος Σταματελάτος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Κώστας Κούστας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αχαΐας και Μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Αδαμαντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου και άλλα στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

kopi pde balabanis

Τυχερός της χρονιάς είναι ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Μπαλαμπάνης, στον οποίο έπεσε το φλουρί της βασιλόπιτας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο