Προσλήψεις νοσηλευτών και φυσικοθεραπευτών στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης

Ιουνίου 07, 2022
Νοσηλευτές / τριες και Φυσικοθεραπευτές / τριες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης  ( ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ) που κατέχουν την απαιτούμενη άδεια άσκησης επαγγέλματος αναζητά για άμεση πρόσληψη το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που έχει έδρα την Τρίπολη.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις αυτές θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά ( με e mail ) αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Όλοι οι υποψήφιοι που θα στείλουν βιογραφικό θα κληθούν για προσωπική συνέντευξη από τη Διεύθυνση του Κέντρου. Θα εκτιμηθεί προηγούμενη προϋπηρεσία στην αντίστοιχη ειδικότητα. 
Η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συνεχίζει να ενισχύει τις κλινικές του Κέντρου με εξειδικευμένο προσωπικό στην προσπάθειά της να προσφέρει σταθερά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Στους προσληφθέντες προσφέρονται σταθερές συνθήκες εργασίας, ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και δυνατότητες εξέλιξης.

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia