Xορήγηση τεσσάρων θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2016 στο Δήμο Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χορήγηση τεσσάρων (4) συνολικά θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2016 στο Δήμο Τρίπολης.

Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων είναι η εξής:

Α) Πλατεία Άρεως
 Δύο (2) θέσεις για πώληση καλαμποκιών ή καστάνων πλησίον του περιπτέρου, κατά μήκος της πλευράς του πάρκου (έμπροσθεν του καταστήματος GRAND CHALLET).

Β) Πλατεία Αγ. Βασιλείου
 Μία (1) θέση για πώληση καλαμποκιών ή καστάνων μεταξύ των δύο περιπτέρων στην πλευρά που βρίσκεται το ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ
 Μία (1) θέση για πώληση μαλλί της γριάς – ποπ κορν μεταξύ των δύο περιπτέρων στην πλευρά που βρίσκεται το ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ

Αιτήσεις –Διαδικασία –Χρόνος Υποβολής
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Τρίπολης (Ταχυδρομική Δ/νση: Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης, Ισόγειο) και κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους αυτοπρόσωπος ή από εξουσιοδοτημένο από αυτούς άτομο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 13.05.2016 μέχρι και 23.05.2016 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Σε περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του ενδιαφερόμενου.
Στις αιτήσεις πρέπει να επισυνάπτονται όλα τα απαιτούμενα από την προκήρυξη δικαιολογητικά και να αναφέρονται τα είδη εμπορευμάτων προς πώληση.
Αντικατάσταση, συμπλήρωση ή διόρθωση του φακέλου της αίτησης επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, ήτοι μέχρι και 23.05.2016.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, διεύθυνση: Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης, 2ος όροφος, Τηλ 2713 600 430 & 2713 600 481 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο