Πρόσληψη επιστημονικού Συνεργάτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων προτίθεται να προσλάβει έναν (1) Επιστημονικό Συνεργάτη, ο οποίος θα τον συνεπικουρεί στο έργο του και ειδικότερα θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες απόψεις (γραπτά ή προφορικά), σε θέματα λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε θέματα συντονισμού, διαχείρισης και υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων καθώς και σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων με το βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 24-07-2015 έως 30-07-2015.

Επίσης, μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 2744-3-60120 και 2744-3-60196 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

•Τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου µέρους του ν.3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17).

•Για όλα τα παραπάνω προσόντα διορισµού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται, ότι πληρούνται.

•Να είναι κάτοχος πτυχίου ή διπλώµατος Πανεπιστηµίου ή Τ.Ε.Ι της ηµεδαπής ή ισότιµου πτυχίου ή διπλώµατος της αλλοδαπής. •Να είναι κάτοχος διπλώµατος µεταπτυχιακών σπουδών στην Επικοινωνία.

•Να έχει καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.

•Να έχει καλή γνώση της Γαλλικής Γλώσσας.

•Να έχει αξιόλογη επαγγελµατική εµπειρία σε θέµατα σχετικά µε το αντικείµενο της απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλουν αιτήσεις αυτοπροσώπως ή µε άλλο νοµίµως εξουσιοδοτηµένο πρόσωπο, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή στο δηµοτικό κατάστηµα του ∆ήµου µας, στο Λουτράκι, εντός επτά (7) ηµερών από την εποµένη της δηµοσίευση της παρούσης σε ηµερήσια εφηµερίδα επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά.

Για την απόδειξη της εµπειρίας στον δηµόσιο τοµέα, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευµένης εµπειρίας.

Επίσης µπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκοµίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δηµόσιου τοµέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευµένης εµπειρίας. Για δε τους ελεύθερους επαγγελµατίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευµένης εµπειρίας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόµενων µε το βιογραφικό σηµείωµα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο Γραφείο Ανθρώπινου ∆υναµικού του ∆ήµου κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από 24-07-2015 έως 30-07-2015.

Επίσης, µπορούν να λαµβάνουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 2744-3-60120 και 2744-3-60196 κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες. Η ανακοίνωση αυτή να αναρτηθεί στο κατάστηµα της έδρας του ∆ήµου στο Λουτράκι, στην ιστοσελίδα του ∆ήµου και να δηµοσιευθεί σε µια (1) ηµερήσια εφηµερίδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο