Πρόσληψη συνολικά τεσσάρων ατόμων με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα Ναυαγοσώστη

Με σχετική ανακοίνωση του ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, επαναπροκηρύσει την πρόσληψη συνολικά τεσσάρων ατόμων με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα Ναυαγοσώστη, για την κάλυψη των εποχικών ή παροδικών αναγκών του, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, και διάρκεια αυτής τους δύο μήνες (Ιούλιος-Αύγουστος), στις παραλίες Μεμί Δ.Ε Κορώνης, Ζάγκα Δ.Ε. Κορώνης, Φοινικούντας (Παραπλεύρως Λιμένα) Δ.Ε. Μεθώνης και Μαυροβούνι Δ.Ε Μεθώνης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πύλου-Νέστορος, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία και αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση έως και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δημαρχείο στο τηλέφωνο 2723-3-60210 (αρμόδιοι υπάλληλοι: Δ. Αρβανίτης, Α. Σκόκου) ή να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος http://www.pylos-nestor.gr/portal/index.php/enimerosi-politon/diagonismoi-prokirykseis/678-prosklisi-proslipsis-4-navagososton

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Παρασκευή 29/03/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του...
Μετάβαση στο περιεχόμενο