Διατροφή

Η ενυδάτωση του δέρματός σας μπορεί  να είναι μια διαδικασία που σας δυσκολεύει ή σας φαίνεται ‘βαρετή’ , όμως είναι απαραίτητη για κάθε περίοδο του χρόνου. Όπως αποδεικνύεται, η ενυδάτωση μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε το δέρμα σας καθαρό, απαλό και χωρίς ρυτίδες στο μέλλον.
Το κορόμηλο είναι ένα είδος φρούτου, το οποίο ανήκει στην οικογένεια των δαμάσκηνων. Οι κορομηλιές βρίσκονται σε όλη τη Βρετανία και τα γύρω νησιά της, τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Δυτική Ασία. Η πιο κατάλληλη εποχή για να τα απολαύσουμε είναι το καλοκαίρι.
Τι είναι καλό να κάνετε πριν την αιμοδοσία?  Οδηγίες για μετά την αιμοδοσία. Η αιμοδοσία είναι μια εθελοντική πράξη, η οποία διαρκεί ελάχιστα, είναι ανώδυνη, ακίνδυνη και μπορεί να σώσει ζωές. Αιμοδοσία σημαίνει μετάγγιση αίματος και περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία λήψης, συντήρησης και διάθεσης του αίματος. Κάθε χρόνο στις 14…
Πιθανόν να έχεις ακούσει ότι η  Μεσογειακή Διατροφή αποτελεί το ιδανικότερο πρότυπο διατροφής μέχρι και σήμερα! Στην βάση, λοιπόν, της πυραμίδας της Μεσογειακής διατροφής βρίσκονται τα αμυλούχα τρόφιμα, αναπόσπαστο κομμάτι των οποίων αποτελεί και το αγαπημένο μας ψωμί.
Ποιά η διατροφική αξία του αβοκάντο και τα οφέλη στην υγεία;
Ο μεταβολισμός ενός ατόμου είναι ο ρυθμός με τον οποίο το σώμα του καίει θερμίδες για την παραγωγή ενέργειας. Η ταχύτητα του μεταβολισμού εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, το φύλο, το σωματικό λίπος, η μυϊκή μάζα, το επίπεδο δραστηριότητας και η γενετική.
Η εβδομάδα μετά το Πάσχα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εστιάσετε στην υγιεινή διατροφή. Μετά την υπερκατανάλωση φαγητού και ποτού, παρατηρείται απότομη αύξηση του βάρους και η απώλεια των κιλών των εορτών αποτελεί επιθυμητό στόχο από όλους.
Η προεκλογική περίοδος αποτελεί μαραθώνιο και όχι σπριντ. Πολλοί πολιτικοί βρίσκονται πολλές ώρες εκτός σπιτιού, συμμετέχουν σε «κοινωνικά τραπέζια»..
Αυτό το δημοφιλές λαχανικό έρχεται σε ποικιλία χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των πράσινων, λευκών και μοβ. Χρησιμοποιείται σε πιάτα ανά τον κόσμο, όπως ζυμαρικά και τηγανητές πατάτες.
«Οι Γλυκές Αλχημείες Ταξιδεύουν» για να ανακαλύψουν και να προτείνουν ξεχωριστές ελληνικές συνταγές. Ο Στέλιος Παρλιάρος κάνει μια γευστική και γλυκιά περιήγηση σε πόλεις, χωριά και νησιά της Ελλάδας, επιλέγοντας υλικά και τοπικές συνταγές για γλυκά φτιαγμένα με μεράκι.

logofootermedia