ΑΑΔΕ: Έκδοση ΑΦΜ σε όλους τους ανήλικους μέχρι το τέλος του 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη χορήγηση ΑΦΜ σε όλα τα ανήλικα τέκνα το αργότερο μέχρι το τέλος του 2023 σχεδιάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στο πλαίσιο του νέου της Επιχειρησιακού Σχεδίου, που στόχο έχει τον πιο αποτελεσματικό έλεγχο όλων των φορολογουμένων.

Παράλληλα, μεταξύ των δράσεων που έχει δρομολογήσει η ΑΑΔΕ είναι η νέα διαδικασία έκδοσης ΑΦΜ και κλειδαρίθμου και ψηφιακή έκδοση φορολογικής ενημερότητας ακόμα και για περιπτώσεις οφειλής με παρακράτηση.

Μεταξύ άλλων, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει διασύνδεση του Μητρώου ακινήτων με το κτηματολόγιο, μια νέα εφαρμογή για τον έλεγχο των βραχυχρόνιων μισθώσεων, η προσυμπλήρωση δηλώσεων εισοδήματος από τα στοιχεία του myDATA.

Δείτε αναλυτικά το Επιχειρησιακό Σχέδιο της ΑΑΔΕ για το 2023 εδώ:

{pdf=https://www.pna.gr/images/pdf/fek_2465_12_04_2023.pdf?_t=1681809321|100%|800|google}

cnn.gr

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ααδε

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μάχη των Δολιανών

Οι Έλληνες επαναστάτες υπό τον Νικηταρά νικούν τους Οθωμανούς...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου

Σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου 2024 είναι των Μυροφόρων, του Αγίου...

«Εβδομάδα Μητέρας» | Σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Εβδομάδα Μητέρας»,  μια σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης, που πραγματοποίησε η Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξής της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας  της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τις 13 έως τις 17 Μαΐου 2024 στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες. Σκοπό αποτέλεσε η ανάδειξη των πολλαπλών ρόλων της μητέρας μέσω της υλοποίησης διαφορετικών δράσεων ανά

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (21/5/2024)

Την Τρίτη (21/5/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο