Όλη η Πελοπόννησος μια έκθεση

Η Πελοπόννησος υποδέχεται για πρώτη χρονιά την Έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, την Έκθεση που προβάλλει την παραγωγικότητα, τη εμπορική δραστηριότητα και την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Πελοπόννησος υποδέχεται για πρώτη χρονιά την Έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, την Έκθεση που προβάλλει την παραγωγικότητα, τη εμπορική δραστηριότητα και την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης. 

“Στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» είμαστε έτοιμοι για τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη γενική Έκθεση της Πελοποννήσου, την Έκθεση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της Πελοποννήσου.”

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016 στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης στο Κτίριο ΓΕΑ ΑΕ, εκεί όπου θα συναντηθεί όλος ο επιχειρηματικός κόσμος της Πελοποννήσου. Για πρώτη φορά τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου,η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τρίπολης και η Alfa Expo ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν μια έκθεση όπως δεν ξανάγινε στην Πελοπόννησο, μια έκθεση για τον Πελοποννήσιο επαγγελματία και μία έκθεση για την προβολή της εμπορικής & παραγωγικής δράσης της Πελοποννήσου.

Η έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, που αποτελούν άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Πελοπόννησο, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων, της Πελοποννησιακής διατροφής, και των τουριστικών σημείων (αρχαιολογικοί χώροι, φυσικά τοπία, πολιτισμός) της Πελοποννήσου. Παράλληλα θα συμμετέχουν και άλλοι παραγωγικοί τομείς που συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της περιοχής. 
Στο πλαίσιο της έκθεσης, μάλιστα, θα διοργανωθούν δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις: Β2Β συναντήσεις με επιχειρήσεις από το εξωτερικό μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network, προκειμένου οι πελοποννησιακές επιχειρήσεις να έχουν την άμεση ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να κλείσουν συμφωνίες και ενημερωτική ημερίδα εξαγωγικού προσανατολισμού του Enterprise Greece που στηρίζει ενεργά την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

Εκδηλώσεις μαγειρικής με διάσημους σεφ, εκδηλώσεις για το κρασί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους οινοποιούς της Πελοποννήσου, παραδοσιακό παντοπωλείο & ελληνικό μπαρ, πολιτιστικές εκδηλώσεις, διαμορφώνουν την πιο ολοκληρωμένη έκθεση της Πελοποννήσου.

Δηλώστε σήμερα κιόλας συμμετοχή στην Έκθεση που αναπτύσσει την αγορά, συγκεντρώνει την ελληνική επιχειρηματικότητα και προωθεί τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας στο μεγάλο κοινό & τους επαγγελματίες της Πελοποννήσου.

Με κόστος συμμετοχής σε ιδιαίτερα χαμηλό ποσό 29€/τ.μ. και 10€/τ.μ. για τους εξωτερικούς χώρους, η Πελοπόννησος Expo στέκεται διπλά στο Πελοποννήσιο επιχειρηματία.

Επισκεφθείτε το website
www.peloponnisosexpo.gr

Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινές: 17.00 – 22.00
Σάββατο – Κυριακή 10.30 – 22.30

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Στέλιος που αγαπήσαμε»: Συναυλία-αφιέρωμα απόψε στην Πλατεία Άρεως

Στην Πλατεία Άρεως πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου, η συναυλία – αφιέρωμα «Ο Στέλιος που αγαπήσαμε…», στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης. Η μουσική βραδιά, θα ξεκινήσει στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή σε περιοχές του Δήμου Γορτυνίας

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026, από τις 08:30 έως τις 10:00, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών στο δίκτυο στις κοινότητες Κοντοβάζαινα, Βάχλια και Δήμητρα του Δήμου Γορτυνίας.

Συλλήψεις σε Λουτράκι, Σικυώνα και Κόρινθο

Συνελήφθησαν, σήμερα (22 . 7 .2026) και πρώτες πρωινές ώρες , στο Λουτράκι , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης

Καύσωνας: Υποχρεωτική παύση εργασίας σήμερα εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Σε ισχύ τίθενται σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου, τα έκτακτα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την προστασία των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες