Υπ. Εργασίας: Οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν κανονικά τις δύο ημέρες αργίας

Οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν κανονικά από τους εργοδότες τους για τη χθεσινή και την σημερινή εργάσιμη ημέρα, στις περιοχές όπου ανεστάλη η λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν κανονικά από τους εργοδότες τους για τη χθεσινή και την σημερινή εργάσιμη ημέρα, στις περιοχές όπου ανεστάλη η λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, οι εργοδότες-επιχειρήσεις για τις δύο αυτές ημέρες, απαλλάσσονται από την καταβολή των εργατικών και εργοδοτικών εισφορών, οι οποίες θα καλυφθούν από τον κρατικό Προϋπολογισμό. Τη σχετική νομοθετική ρύθμιση θα προωθήσει τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει στην ανάδειξη του Βράχου Λεωνιδίου με σύγχρονο αρχιτεκτονικό φωτισμό

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στον αρχιτεκτονικό φωτισμό του Βράχου Λεωνιδίου. Το έργο στοχεύει στην ανάδειξη του τοπίου και την ενίσχυση του τοπικού τουρισμού.