Εβδομάδα προσφορών: Όσα πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές ενόψει Black Friday

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την τελευταία Παρασκευή του μήνα (28/11) «πέφτει» φέτος η Black Friday, και αμέσως ακολουθεί η Cyber Monday, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 1 Δεκεμβρίου 2025.

Πρόκειται για δύο ημέρες που συνοδεύονται με ενθουσιασμό και έντονο marketing σε διεθνές επίπεδο και πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει «FOMO» στους καταναλωτές, οι οποίοι μπορει να νιώσουν ότι θα χάσουν κάποια ευκαιρία αν δεν κάνουν αγορές.

Ωστόσο, είναι σημαντικό για τους καταναλωτές να παραμένουν προσεκτικοί.

Black Friday και Cyber Monday

Η βασική ομοιότητα μεταξύ των δύο ημερών είναι η πληθώρα προσφορών που μπορούν να βρουν οι καταναλωτές.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η Black Friday επικεντρώνεται σε οικιακά είδη και συσκευές, αν και δεν λείπουν προσφορές κάθε είδους, ακόμα και ρούχα ή παπούτσια.

Από την άλλη η Cyber Monday είναι μια μέρα που επικρατούν τα προϊόντα τεχνολογίας gadgets, software και συνδρομές, τα οποία διετίθενται αποκλειστικά online.

Σε κάθε περίπτωση, συνιστάται έρευνα αγοράς πριν από τις αγορές, ώστε να διαπιστωθεί αν οι εκπτώσεις είναι πραγματικές ή παραπλανητικές.

Παράλληλα, χρειάζεται προσοχή στις online συναλλαγές, αποφυγή ύποπτων e-shops ή προσφορών που διακινούνται αποκλειστικά μέσω κοινωνικών δικτύων και ιδιαίτερη μέριμνα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΥΠΕΚΑ Ν. Κεραμέως στο EPSCO: Τρεις άξονες για την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης υπέρ των εργαζομένων

Τους τρεις άξονες για την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης προς όφελος της ποιοτικής απασχόλησης και της προστασίας των εργαζομένων παρουσίασε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, κατά την παρέμβασή της στο Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής (EPSCO), στις Βρυξέλλες, με θέμα: «Από την Καινοτομία στις Ποιοτικές Θέσεις Εργασίας: Επιστράτευση της Τεχνητής Νοημοσύνης

Κυριακή Β΄ Νηστειών στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Σε συνέχεια της ποιμαντικής περιοδείας που πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ