Ξεκίνησε η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου – Πού θα δείτε τις προσφορές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περισσότερα από 150 ηλεκτρονικά καταστήματα συμμετέχουν στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου που ξεκίνησε σήμερα κάνοντας ειδικές προσφορές στα προϊόντα τους, για ηλεκτρονικές αγορές που θα γίνουν μέχρι την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου. Μάλιστα ο αριθμός αυτός αυξάνεται συνεχώς καθώς ολοένα και περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα βγάζουν νέες προσφορές συμμετέχοντας στην δράση που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A.

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα παρέχουν προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.

Την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GR.EC.A., υπερδιπλασιάστηκε -σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά- η συμμετοχή των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Υπήρξε, επίσης, ιδιαίτερα θετική αποδοχή από τους online καταναλωτές, αφού καταγράφηκε συγκριτική αύξηση του τζίρου κατά 69,59% την συγκεκριμένη εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη του 2015, καθώς και αύξηση κατά 28,17% σε σύγκριση με την προηγούμενη ημερολογιακά εβδομάδα.

Οι καταναλωτές θα μπορούν από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου να επισκέπτονται το ακόλουθο link και να ενημερώνονται για τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στην εν λόγω ενέργεια, καθώς και για τις αντίστοιχες προσφορές τους: http://ecommerce-week-2017.greekecommerce.gr/ 

Επιπρόσθετα, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν πως να πραγματοποιήσουν με ασφάλεια τις online αγορές και πληρωμές τους ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται σε ειδικό εκπαιδευτικό video στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://xeperaseto.greekecommerce.gr/

Για δηλώσεις συμμετοχής στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω email.

insider.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το TEDx Klonatzidika 2024 σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Τρίπολης επιστρέφει με θέμα “Νους”

Σας προσκαλούμε όλους, το Σάββατο 18 Μαϊου 2024 στις 19:00 στην "Σκακιέρα" (περιοχή Κλωνατζίδικα) σε ένα δυναμικό πάνελ συζήτησης με θέμα: “Προσαρμοστικότητα: Υποχρέωση ή Επιλογή;”.Τρεις ομιλητές σε διάδραση με το κοινό θα εξετάσουν τον ρόλο της προσαρμοστικότητας στον σύγχρονο κόσμο. Σε αυτό το πάνελ, θα αναλυθεί η σημασία της προσαρμοστικότητας σε ένα περιβάλλον, όπου οι τεχνολογικές, περιβαλλοντικές και νομοθετικές αλλαγές προκαλούν αναταραχές αλλά γεννούν

Πρόσκληση κατεπείγουσας συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης (16/5/2024)

Την Πέμπτη (16/5/2024) στις 10.30, θα διεξαχθεί κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαϊου 2024 και ώρα 10:00π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τρίπολης. Θα ακολουθήσει χορευτικό δρώμενο με τη συμμετοχή των Χορευτικών Συλλόγων της πόλης. Συνδιοργάνωση με το Δήμο Τρίπολης.

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 ο αγώνας ορεινού τρεξίματος «Kalamata Μountain Run»

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, διοργανώνει την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, τον πρώτο αγώνα ορεινού τρεξίματος «Kalamata Μountain Run» στο όρος Καλάθι Ταϋγέτου, με απίστευτες εναλλαγές τοπίου και ανεμπόδιστη θέα θάλασσας και βουνού. Ο αγώνας περιλαμβάνει δυο διαδρομές, το «Verga Race» απόστασης 9 χλμ (ώρα εκκίνησης 9:00 π.μ.), απευθύνεται σε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο