Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στην Ελλάδα! Μια πολλά υποσχόμενη διοργάνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί για πέντε μέρες στο κέντρο της Πελοποννήσου, με τη χορηγία της Παγκρήτιας Τράπεζας.

Η Παγκρήτια Τράπεζα είναι μια δυναμική, έντονα αναπτυσσόμενη, πελατοκεντρική, και ευέλικτη τράπεζα που παρέχει διευρυμένη γκάμα τραπεζικών και επενδυτικών προϊόντων και εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Μετά την επιτυχημένη απορρόφηση της HSBC Ελλάδος και τη συγχώνευση με τη Συνεταιριστική τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, η Τράπεζα έχει διευρύνει την παρουσία της στην  Αττική και στην Βόρειο Ελλάδα,  ενώ στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για Πανελλαδική επέκταση έχει ενισχύσει το αποτύπωμά της και στην Πελοπόννησο με 3 σημεία, στην Πάτρα, την Καλαμάτα και πρόσφατα στην Τρίπολη.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 10 έως τις 14 Απριλίου και οι ώρες λειτουργίας της είναι τις καθημερινές  16.00 – 21.00 και το Σαββατοκύριακο 10.00 – 21.00, στο κτίριο  ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Στην ιστοσελίδα: www.peloponnisosexpo.gr, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την Έκθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:14

Η παράτολμη πτήση του πιλότου που μπήκε με 290 χλμ/ώρα στον Ισθμό της Κορίνθου (vid)

Οι αεροπορικές «ακροβατικές» επιδείξεις από μόνες τους είναι θέαμα...

Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου στο Μυστρά | Δημήτρης Πτωχός: «Πλεονέκτημά μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκε στο Μυστρά ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου «Athena Internamonal   Olive   Oil   Compemmon» (ΑΤΗΕΝΑ ΙΟΟC, 25-27 Απριλίου). Η προβολή των ελαιολάδων της Πελοποννήσου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, να μιλά, την τρίτη ημέρα του διαγωνισμού, για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και τα
00:01:17

Δρέπανο Αργολίδας: Τελευταίο αντίο στον πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου

Η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου πατέρα του παρουσιαστή μετεωρολογικών...

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα και τα έθιμα σε όλη την Ελλάδα

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο