Από τις 29 Απριλίου οι αιτήσεις για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Εκδόθηκε η 1Γ/2025 πρόσκληση/προκήρυξη του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 14/17.04.2025/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων με πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021 (πρώτο στάδιο). Πρόκειται για ένα απαραίτητο βήμα προκειμένου οι υποψήφιοι που έλαβαν μέρος στην γραπτή ηλεκτρονική εξέταση να […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδόθηκε η 1Γ/2025 πρόσκληση/προκήρυξη του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 14/17.04.2025/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων με πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021 (πρώτο στάδιο).

Πρόκειται για ένα απαραίτητο βήμα προκειμένου οι υποψήφιοι που έλαβαν μέρος στην γραπτή ηλεκτρονική εξέταση να συμμετάσχουν, σε δεύτερο στάδιο, σε προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων που πρόκειται να εκδοθούν στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων του άρθρου 51 του ν. 4622/2019, συναφών κλάδων/ειδικοτήτων ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

Προϋπόθεση βέβαια είναι να διαθέτουν εκείνη τη χρονική στιγμή και τα τυχόν απαιτούμενα πρόσθετα προσόντα (ενδεικτικά: Η/Υ, ξένη γλώσσα κ.λπ.) καθώς και θέσεων ΕΕΠ, με την προϋπόθεση ότι κατέχουν την ανά γνωστικό αντικείμενο απαιτούμενη εξειδίκευση σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις, σε φορείς της
παρ. 1 του άρθρου 2 του ν. 4765/2021.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την Τρίτη 29 Απριλίου και ώρα 8:00 και λήγει την Τετάρτη 14 Μαΐου και ώρα 14:00.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Πρόσκληση/Προκήρυξη (Παράρτημα Β΄).

Δείτε εδώ το σχετικό ΦΕΚ:

ΦΕΚ ΑΣΕΠ

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...