LEADER/CLLD | Συμπληρωματική χρηματοδότηση για ιδιωτικές επενδύσεις στην Ανατολική Πελοπόννησο από τον Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων

Συμπληρωματική χρηματοδότηση εγκρίθηκε από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER «Ανατολική Πελοπόννησος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμπληρωματική χρηματοδότηση εγκρίθηκε από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER «Ανατολική Πελοπόννησος.

Απόθεμα Βιόσφαιρας και Επιχειρηματικές Ζώνες Καινοτομίας», Μέτρο 19 του ΠΑΑ 2014-2020 της ΟΤΔ Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α., ύστερα από τεκμηριωμένο αίτημα της Εταιρείας.

Μετά την παραπάνω έγκριση 29 νέες επενδύσεις συνολικής δημόσιας δαπάνης 3,8 εκατ. Ευρώ εντάσσονται στο τοπικό πρόγραμμα, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός των ιδιωτικών επενδύσεων του Τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD, διαμορφώνεται πλέον στα 13.469.964,70 ευρώ δημόσια δαπάνη.

Τις επόμενες ημέρες οι δικαιούχοι των θετικά αξιολογημένων προτάσεων θα ενημερωθούν από τα στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα σχετικά με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών για την υπογραφή των συμβάσεων.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος κ. Σπυρίδων Φλώρος και τα μέλη αυτής εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στις υπηρεσίες του και στον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτριο Οδ. Παπαγιαννίδη.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • LEADER
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κληροδότημα Γρηγορίου Δαρειώτη – Εκποίηση οικοπέδου στην οδό Καλύμνου 26, στην Αθήνα

Η δημοπρασία θα γίνει με κλειστές προσφορές. Οι προσφορές αποστέλλονται ή κατατίθενται σε κλειστό φάκελο στον Δήμο Τρίπολης, υπόψη της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος Γρηγορίου Δαρειώτη, του Δήμου Τρίπολης, στη διεύθυνση Λαγοπάτη 45, Τρίπολη, Τ.Κ. 221 32, έως και τις 22-10-2026. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Πυρκαγιά στη Γορτυνία – Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη Δημοτική Ενότητα Κλείτορος,...

Δημήτρης Πτωχός: Η κοινωνική συνοχή χτίζεται με υπηρεσίες που φτάνουν στον πολίτη Ένταξη δράσης 2,8 εκατ. ευρώ για χιλιάδες ωφελούμενους σε Κόρινθο και...

Μια σημαντική κοινωνική παρέμβαση, συνολικού προϋπολογισμού 2,8 εκατ. ευρώ, εντάσσεται με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στο Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2021–2027», με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής φροντίδας και τη στήριξη ευάλωτων ομάδων στους Δήμους Κορινθίων και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Πρόκειται για την πράξη «Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Ανοικτής Φροντίδας, Βελτίωσης της Ποιότητας Ζωής