Δημήτρης Κωστούρος: Είμαι μαζί στον αγώνα των εργαζομένων

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των σχολικών φυλάκων ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την προηγούμενη βδομάδα. Οι νομοτεχνικές βελτιώσεις που εισήγαγε η κυβέρνηση στο πολυνομοσχέδιο δεν κρίνονται επαρκής από τους ενδιαφερόμενους, με αποτέλεσμα να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, επικαλούμενοι την αντισυνταγματικότητα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των σχολικών φυλάκων ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την προηγούμενη βδομάδα. Οι νομοτεχνικές βελτιώσεις που εισήγαγε η κυβέρνηση στο πολυνομοσχέδιο δεν κρίνονται επαρκής από τους ενδιαφερόμενους, με αποτέλεσμα να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, επικαλούμενοι την αντισυνταγματικότητα του.

Στο πλαίσιο αυτό οι σχολικοί φύλακες επισκέφθηκαν σήμερα τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, καλώντας τον , να παλέψει μαζί τους ενάντια στις απολύσεις, εκφράζοντας του για μια ακόμη φορά την πλήρη αντίθεσή τους στην κατάργηση των οργανικών μονάδων τους και την διαθεσιμότητά τους.

«Είμαι μαζί στον αγώνα των εργαζομένων. Ο αγώνας ο δικός σας είναι αγώνας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ως Δήμαρχος δεν μπορώ να είμαι απλός παρατηρητής Τονίζω για ακόμη μια φορά ότι στον Δήμο μας δεν περισσεύει κανένας εργαζόμενος. Δεν μας ρώτησαν, δεν μας αξιολόγησαν, δεν ζητήθηκε καν η γνώμη μας ούτε για τη δημοτική αστυνομία ούτε και για τους σχολικούς φύλακες. Με αυτόν τον τρόπο υπονομεύεται η αυτοτέλεια των ΟΤΑ.» δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Διώρυγα Κορίνθου ανοίγει νέο κεφάλαιο με έμφαση στον τουρισμό

Νέα αναπτυξιακή κατεύθυνση για τη Διώρυγα της Κορίνθου δρομολογεί...

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά της ΝΔ για την Έλενα Ακρίτα: «Αλλεργία στην κριτική και τη Δημοκρατία»

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η απόφαση της Νέας...

Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή (28/08) σε περιοχές της Γορτυνίας

Διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026 σε περιοχές του Δήμου Γορτυνίας, λόγω εργασιών συντήρησης στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ

Γ. Καπλάνης για το ατύχημα με απορριμματοφόρο: «Πόσο ασφαλής είναι ο δημοτικός στόλος;»

Με αφορμή χθεσινό ατύχημα με απορριμματοφόρο του Δήμου Γορτυνίας, ο επικεφαλής της παράταξης «Γορτυνία – Νέα Αφετηρία», Γιώργος Καπλάνης, θέτει σειρά ερωτημάτων προς τη Δημοτική Αρχή σχετικά με την κατάσταση και την ασφάλεια του δημοτικού στόλου.