Σε εξέλιξη τα έργα στον κεντρικό δρόμο του Τολό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης του κεντρικού εμπορικού δρόμου στο Τολό Αργολίδας .Στόχος του δήμου Ναυπλιέων είναι τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί πριν ξεκινήσει η θερινή τουριστική περίοδος.

Μεγάλα πεζοδρόμια δεξιά κι αριστερά, με κυκλοφορία μιας κατεύθυνσης προβλέπει η μελέτη, με σκοπό την αναβάθμιση του εμπορικού δρόμου που διασχίζει το Τουριστικό θέρετρο της Αργολίδας, το Τολό. Απόλυτα αναγκαίες οι παρεμβάσεις στον συγκεκριμένο δρόμο θα αλλάξουν όψη στο κέντρο και θα κάνουν εύκολη και ευχάριστη την πρόσβαση και των κάτοικων αλλά και των επισκεπτών στα μαγαζιά του εμπορικού δρόμου της πόλης. Βέβαια η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει και θα πρέπει να προχωρήσουν οι εργασίες με εντατικούς ρυθμούς γιατί αυτή τη στιγμή η πρόσβαση στον συγκεκριμένο δρόμο είναι εξαιρετικά δύσκολη και για τις επιχειρήσεις και προς την παραλία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κορίνθου.           Συζήτησαν για τις στενές σχέσεις που διαχρονικά διατηρεί η πόλη της Κορίνθου με την Αρμενία και για αδελφοποίηση της Κορίνθου με αντίστοιχη πόλη της Αρμενίας με πρόταση του

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley – ΠΛΑΚΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ μπαίνει η...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο