Ναύπλιο | Κρουαζιερόπλοια και δεκάδες υπερπολυτελείς θαλαμηγοί στο λιμάνι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το κρουαζιερόπλοιο Viking Sea προερχόμενο από την Κρήτη βρίσκεται αρόδο ανοικτά του Ναυπλίου από το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου.

Το πλοίο μεταφέρει 904 επιβάτες και 456 άτομα πλήρωμα ενώ η αναχώρησή του αναμένεται το απόγευμα για το Ναύπλιο. Στον Αργολικό κόλπο και πλησίον του μεγάλου κρουαζιερόπλοιου βρίσκεται το γαλλικό κρουαζιερόπλοιο LE JACQUES CARTIER και δεκάδες υπερπολυτελείς θαλαμηγοί που αναμένουν για να εισέλθουν στο λιμάνι.

Πρόκειται για τα σκάφη που θα συμμετέχουν στη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής παγκοσμίως που επιστρέφει και φέτος στο Ναύπλιο για ακόμα μια χρονιά και αναμένεται να είναι πιο επιτυχημένη από ποτέ.

Έχοντας αναδειχθεί στη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής διεθνώς το 8ο Mediterranean Yacht Show (MEDYS),ανοίγει τις πύλες του στο Ναύπλιο στις 29 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 3 Μαΐου 2023.

krouazieroplia sto nafplio 1

krouazieroplia sto nafplio 12

krouazieroplia sto nafplio 13

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο