Ναύπλιο: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση του Πάρκου Κολοκοτρώνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπεγράφη την Παρασκευή 19 Αυγούστου από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ».

 Το έργο προϋπολογισμού 496.000€ με την υλοποίησή του θα αλλάξει την εικόνα σε ένα από τα πιο ιστορικά και εμβληματικά σημεία της πόλης του Ναυπλίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μετά την υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση του Πάρκου Κολοκοτρώνη δήλωσε:

«Παρασκευή 19 Αυγούστου, μια ιστορική μέρα για το Δήμο μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί με την υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης. Είναι ένα έργο που θα αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής, δίνοντας νέα δυναμική και νέες δυνατότητες.

Σκοπός της Δημοτική Αρχής είναι να υλοποιούμε όσο το δυνατό περισσότερα έργα ξεπερνώντας κάθε φορά εμπόδια και γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η συγκεκριμένη παρέμβαση θα αλλάξει δια παντός την εικόνα και τη φυσιογνωμία σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της πόλης του Ναυπλίου.

Ως Δήμος Ναυπλιέων με τις Τεχνικές Υπηρεσίες , θα παρακολουθούμε την εξέλιξη του έργου και σε συνεργασία με τον ανάδοχο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την ολοκλήρωση του στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα. Συνεχίζουμε δυναμικά. Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο