Δωρεάν ασφάλιση σε 4000 μαθητές από τον Δήμο Ναυπλιέων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Μαΐου 2016, στην αίθουσα του Βουλευτικού, παραδόθηκαν στους διευθυντές εκπαίδευσης, από τoν Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο και τον αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής Ραφαήλ Μπαρού, τα νέα ομαδικά ασφαλιστικά συμβόλαια των τεσσάρων χιλιάδων μαθητών του Δήμου Ναυπλιέων.

Η πρωτοβουλία της ασφάλισης περιλαμβάνει περιπτώσεις ατυχημάτων και τραυματισμών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τόσο στο πρωινό πρόγραμμα του σχολείου όσο και στις δραστηριότητες αυτού (εκδρομές, γυμναστική, εκδηλώσεις) και μια ώρα πριν και μετά την έναρξη και την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κύριος Δημήτρης Κωστούρος, προχώρησε για δεύτερη φορά στην υπογραφή ασφαλιστικού συμβολαίου για την δωρεάν ασφάλιση όλων των μαθητών του δήμου, καθώς θεωρεί ότι μέσα από τέτοιες διαδικασίες και πρωτοβουλίες μπορεί να λυθούν προβλήματα εξαιρετικά σοβαρά.

Η προσπάθεια αυτή θα καλύψει ανάγκες, οι οποίες θέλουν να στηρίξουν την κοινωνία και το σχολείο με διαφανή τρόπο και χωρίς δαπάνη από καμία οικογένεια.

Στην ευχάριστη αυτή εκδήλωση παρόντες ήταν ο Περιφερειακός Διευθυντής της ALPHABANK, Εμμανουήλ Καλούδης, η δημοτική σύμβουλος, Μαρία Ράλλη, ο διευθυντής του καταστήματος της ALPHABANK στο Ναύπλιο, Παναγιώτης Γκανάς και οι διευθυντές των σχολείων του δήμου.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα μελέτη του ΚΕΦΙΜ: Σε Ελλάδα αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση το συνταξιοδοτικό παραμένει βαρίδι για τους φορολογούμενους

Η νέα μελέτη του ΚΕΦΙΜ επισημαίνει ότι το συνταξιοδοτικό σύστημα στην Ελλάδα και την ΕΕ εξακολουθεί να περιβαρύνεται από τη χρηματοδότηση μέσω της γενικής φορολογίας, επιτρέποντας στους φορολογούμενους να αναλαμβάνουν μεγάλο μέρος του κόστους. Παρά τις μεταρρυθμίσεις, το σύστημα αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις, με την έλλειψη αποθεματικών να μεταφέρει το βάρος στις επόμενες γενιές, υποδεικνύοντας την ανάγκη άμεσων και βιώσιμων μεταρρυθμίσεων.

Αντιπροσωπεία της Παγγορτυνιακής Ένωσης συναντήθηκε σήμερα 13/5 με τον Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κώστα Βλάση

Αντιπροσωπεία της Παγγορτυνιακής Ένωσης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Παιδείας, κ. Κώστα Βλάση, για να εκθέσει την ανησυχία των κατοίκων σχετικά με την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου της Γορτυνίας, κυρίως της εθνικής οδού Τρίπολης - Πύργου, που επιδεινώθηκε μετά τον περασμένο χειμώνα. Η Ένωση ζήτησε άμεσες ενέργειες και χρηματοδοτήσεις για την αποκατάσταση των προβλημάτων, με τον Υφυπουργό να επιβεβαιώνει ότι γίνονται προσπάθειες για την προώθηση λύσεων και αναμένονται θετικές εξελίξεις.

Το Enterprise Europe Network Hellas επενδύει στη συνεργασία, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη

Η 2η Συνάντηση του Δικτύου ανέδειξε νέες στρατηγικές, εργαλεία και διεθνείς προοπτικές για τις ελληνικές ΜμΕ Αθήνα, 13 .05.2026 Με επίκεντρο την ενδυνάμωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης με τον Γ.Γ. του ΕΟΤ και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πελοποννήσου

Η ανάδειξη σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο του τουριστικού προϊόντος της Σπάρτης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Σπάρτης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ