Γαϊτανάκια, κρουστά και μασκαράδες έδωσαν το σύνθημα για τις απόκριες στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με γαϊτανάκια, κρουστά και μασκαράδες ξεκίνησαν  στην πόλη του Ναυπλίου οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμο Ναυπλιέων και ο ΔΟΟΠΑΤ για τις φετινές απόκριες.

[iframe width=”554″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/T2ShoJof7Hg” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου ανοίγοντας το Τριώδιο, τα τμήματα του ΔΟΠΠΑΤ και ολιγομελή τμήματα των χορευτικών σωματείων της πόλης ξεκινώντας από την πλατεία Καποδίστρια  περιδιάβηκαν τα σοκάκια της πόλης δίνοντας τον αποκριάτικο ρυθμό.

DSC 1868

Η πλατεία Συντάγματος που κατάληξαν τα τμήματα με τους μασκαράδες ηταν γεμάτη κόσμο όπου μικροί και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν από την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

kstourosDSC 1884

Παρόντες στην εναρκτήρια αυτή εκδήλωση, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Αντιδημάρχος Τουρισμού Νάντια Αναστασίου,η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη και ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Γιώργος Χατζόπουλος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

ΣΑΟΟ: Εξόρμηση στα πανέμορφα καστανοδάση του Πάρνωνα

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών...

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Χθες (18.6.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο