Γαϊτανάκια, κρουστά και μασκαράδες έδωσαν το σύνθημα για τις απόκριες στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με γαϊτανάκια, κρουστά και μασκαράδες ξεκίνησαν  στην πόλη του Ναυπλίου οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμο Ναυπλιέων και ο ΔΟΟΠΑΤ για τις φετινές απόκριες.

[iframe width=”554″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/T2ShoJof7Hg” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου ανοίγοντας το Τριώδιο, τα τμήματα του ΔΟΠΠΑΤ και ολιγομελή τμήματα των χορευτικών σωματείων της πόλης ξεκινώντας από την πλατεία Καποδίστρια  περιδιάβηκαν τα σοκάκια της πόλης δίνοντας τον αποκριάτικο ρυθμό.

DSC 1868

Η πλατεία Συντάγματος που κατάληξαν τα τμήματα με τους μασκαράδες ηταν γεμάτη κόσμο όπου μικροί και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν από την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

kstourosDSC 1884

Παρόντες στην εναρκτήρια αυτή εκδήλωση, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Αντιδημάρχος Τουρισμού Νάντια Αναστασίου,η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη και ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Γιώργος Χατζόπουλος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:06:35

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας οι Αιγύπτιοι κατηγορούμενοι για το Ναυάγιο της Πύλου

Σε διαδικασία απελευθέρωσης από τις φυλακές Ναυπλίου βρίσκονται οι...

Υπηρεσία Καθαριότητας Σπάρτης: Η διαδικασία για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας υπενθυμίζει στους δημότες ότι για την...

Συνέδριο ΕΝΠΕ στην Πάτρα | Δημήτρης Πτωχός: «Θεσμική θωράκιση των Περιφερειών, ανάπτυξη, αναβάθμιση»

Απλοποίηση των διαδικασιών, ομογενοποίηση, ολιστική προσέγγιση και αποκέντρωση ήταν οι κατευθύνσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κατά τη διάρκεια του θεματικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με θέμα «Οι Περιφέρειες μπροστά στις προκλήσεις: Θεσμική Θωράκιση – Αγροτική Ανάπτυξη», που πραγματοποιείται στην Πάτρα, 22 και 23 Μαΐου. «Με καταλύτες την κλιματική αλλαγή και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο