Διάκριση | Το Ναύπλιο η τέταρτη πιο φιλόξενη πόλη του κόσμου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια ακόμη διεθνής αναγνώριση για την πόλη του Ναυπλίου αυτή την φορά από την Booking.com.

Μετά λοιπόν την 5η θέση από το CNN που είχε κατατάξει το Ναύπλιο σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης, η γοητεία της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδας δεν άφησε ασυγκίνητους ούτε τους ταξιδιώτες της Booking.com.

Το Ναύπλιο είναι η 4η πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο για το 2022 σύμφωνα με τα βραβεία Traveller Review Awards μετά από έρευνα στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών της Booking.com όπως αυτές εκδηλώθηκαν στις κριτικές τους.

Ο Δήμος Ναυπλιέων αναφέρει σχετικά:

Το Ναύπλιο των φιλόξενων ανθρώπων του, της μεγάλης ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς του, της απαράμιλλης φυσικής και αρχιτεκτονικής ομορφιάς του, των μεγάλων αθλητικών, πολιτιστικών και καλλιτεχνικών διοργανώσεων το καθιστούν κορυφαίο τουριστικό προορισμό ανά το κόσμο.

Το Ναύπλιο η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας συνδυάζοντας την ομορφιά της θάλασσας με τα μονοπάτια πολιτισμού και ιστορίας αποτελεί ένα τουριστικό προϊόν με τεράστια προστιθέμενη αξία για τον τόπο μας αλλά και για ολόκληρη τη χώρα μας.

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο σθένος και μαχητικότητα τον καθημερινό αγώνα μας με την αγαστή συνεργασία με τους επαγγελματίες του δήμου μας, τις αρμόδιες αρχές, τους επαγγελματικούς φορείς και τους συμπολίτες μας για να κάνουμε το Δήμο Ναυπλιέων ακόμα καλύτερο, ομορφότερο, πιο λειτουργικό και πιο σύγχρονο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιαματικά Μπάνια μελών Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κορινθίων 2024

Ο Δήμος Κορινθίων με μοναδικό μέλημα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Ιαματικών μπάνιων στην Λουτρόπολη της Αιδηψού και φέτος. Φέτος ο Δήμος μας, αυξάνει την επιδότηση του προγράμματος και επιδοτεί τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. που θα λάβουν μέρος, με την δωρεάν μεταφορά: Κόρινθος-Αιδηψός-Κόρινθος, (συμπεριλαμβανομένου του πούλμαν

Περίληψη διακήρυξης για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ακινήτου, εντός της Κοινότητας Τρίπολης, για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Τη διενέργεια μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου, εντός της Κοινότητας Τρίπολης, για τη στέγαση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία

Ανακοίνωση για τις Αιτήσεις Συμμετοχής στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος

O Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκαν όλες οι Αιτήσεις Συμμετοχής των παιδιών - αγόρια - ηλικίας, 8-10 ετών – για την 1η κατασκηνωτική περίοδο από 17-06-2024 έως 25-06-2024, στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος ( Πίνακας Ανακοινώσεων του Δήμου ). Τα παιδιά θα αναχωρήσουν με λεωφορείο από το Γήπεδο του Αστέρα στις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο