100 μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου είπαν τα κάλαντα στο Γηροκομείο της πόλης (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγκινητική ηταν η πρωτοβουλία εκπαιδευτικών και μαθητών της πρώτης τάξης του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου.

[iframe width=”560″ height=”316″ src=”https://www.youtube.com/embed/UzYV38mXh0M” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Οι μαθητές συγκέντρωσαν τις προηγούμενες ημέρες τρόφιμα για το Γηροκομείο Ναυπλίου τα οποία παρέδωσαν σήμερα στο Ίδρυμα ενώ πραγματοποίησαν και μια μικρή εκδήλωση λέγοντας τα κάλαντα στους τρόφιμους του Γηροκομείου.

Ξαφνιασμένοι ευχάριστα και συγκινημένοι οι τρόφιμοι του Ιδρύματος “Μαρίας Κ. Ράδου” βγήκαν στα παράθυρα και ευχαρίστησαν τα 100 περίπου παιδιά του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου που τους είπαν τα κάλαντα και τους ευχήθηκαν Υγεία και καλή Πρόοδο, ενώ τις ευχαριστίες του στους μαθητές και τους εκπαιδευτικού μετέφερε και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος και Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζέρβας.

DSC 0936

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο