ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔήμος ΝαυπλιέωνΛάβετε μέρος στον Μαραθώνιο Ναυπλίου με 50% έκπτωση στο κόστος μετακίνησης

Λάβετε μέρος στον Μαραθώνιο Ναυπλίου με 50% έκπτωση στο κόστος μετακίνησης

Η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. είναι ο Επίσημος Φορέας για τη μετακίνηση των Δρομέων για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2016 που θα διοργανωθεί στις 6 Μαρτίου στο Ναύπλιο.

Εκτός των εσωτερικών μετακινήσεων, προσφέρει Παροχή 50% έκπτωσης στο κόστος μετακίνησης μετ’ επιστροφής στα δρομολόγια της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Αθήνα – Ναύπλιο – Αθήνα για την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα 4-5-6-7/03/16. Οι ενδιαφερόμενοι για να τύχουν την έκπτωση, θα πρέπει να προσκομίσουν στα εκδοτήρια, την επιβεβαίωση που λάβανε ηλεκτρονικά από την Ο.Ε. για την συμμετοχή τους στον «Μαραθώνιο Ναυπλίου», μαζί με την Ταυτότητα τους.

Η ΚΤΕΛ Αργολίδας έχει υλοποιήσει στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα, εφαρμογή στην οποία αφού ο ενδιαφερόμενος ακολουθήσει τα επί μέρους στάδια πχ. Επιλογή σταθμού επιβίβασης – Επιλογή σταθμού προορισμού – Ώρα αναχώρησης κλπ., προχωρά στην έκδοση εισιτηρίου στην επιλογή Μαραθώνιος 2016, με αντίτιμο 6,60€.

Προσοχή για να μπορέσει να υλοποιηθεί η έκπτωση θα πρέπει να συμπληρωθεί ο κωδικός εγγραφής που σας έχει αποσταλεί και το Ονοματεπώνυμο του δικαιούχου την έκπτωση.

Επίσης η ίδια διαδικασία πρέπει να γίνει και για το αντίστοιχο εισιτήριο της επιστροφής.

Ηλεκτρονικά στο:

http://www.ktel-argolidas.gr/?module=ticket__reservation3&lang=el

Η έκδοση του εισιτηρίου μπορεί να γίνει και στα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ Αργολίδας στον Κηφισό και στο Ναύπλιο, με την επίδειξη του μοναδικού αριθμού συμμετοχής και της ταυτότητας του δικαιούχου την έκπτωση.

Προσοχή για πολυπληθείς ομάδες η διαδικασία που συστήνεται είναι η ΕΓΚΑΙΡΗ ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων ώστε να αξιολογηθεί από τους υπευθύνους του ΚΤΕΛ η δρομολόγηση εκτάκτων δρομολογίων, λόγο της αυξημένης ζήτησης αν υπάρξει.

Μετάβαση στο περιεχόμενο