Δημήτρης Κωστούρος: Η ψήφιση του προϋπολογισμού σηματοδοτεί την αφετηρία δράσεων και έργων

Δήλωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook έκανε το απόγευμα της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2020.

Αναλυτικά η δήλωση του κυρίου Κωστούρου:

“Μία πολύ σημαντική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σήμερα. Η ψήφιση του προϋπολογισμού σηματοδοτεί την αφετηρία των δράσεων και των έργων για την χρονιά που διανύουμε και όχι μόνο.

Μετά την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος έρχεται σήμερα ο προϋπολογισμός για να δείξει την κατεύθυνση στην οποία βαδίζουμε.

Έργα όπως η ανάπλαση της οδού Αιγίου, το σχολείο στο Ανυφί, ο κυκλοφοριακός κόμβος στην είσοδο του λιμανιού, τα ανοικτά κέντρα εμπορίου, η ανάπλαση του Ψαρομαχαλά , η ανακαίνιση του Τριανόν , τα sea tracks για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ στις παραλίες οι φωτεινοί σηματοδότες και άλλα είναι στην Επομενη Μέρα.

Μελέτες όπως η προστασία του πεζόδρομου της Αρβανιτιάς , το πάρκο Κολοκοτρώνη , οι εγκαταστάσεις ζώων συντροφιάς , οι γεωλογικές μελέτες για τις ακτές , τα Γ. Π. Σ. και ΣΧΟΟΑΠ και άλλες είναι μπροστά μας.

Αρνητικό στοιχείο η απόλυτη απουσία προτάσεων. 0+0+0=0.
Καμία πρόταση καμία άποψη.

Περιμένεις να ακούσεις κάτι και το μόνο που ακούς είναι ο ήχος της σιωπής και ένα στείρο και αναιτιολόγητο όχι!”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο