Δήλωση Δήμαρχου Ναυπλιέων, Δ. Κωστούρου, για το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος με αφορμή τις επικείμενες αλλαγές στο χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τις φήμες για συγχώνευση ή κατάργηση Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου δήλωσε:

“Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα ύπαρξης και θεωρώντας “πυρήνα πολιτισμού” το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην πόλη μας ο Δήμος Ναυπλιέων δηλώνει την απόλυτη στήριξή του, και την αγωνιστική του διάθεση, αποτρέποντας κάθε κίνηση διακοπής της λειτουργίας της.

Στόχος και σκοπός δεν είναι απλά η παραμονή της Σχολής στο Ναύπλιο, αλλά και η αναβάθμισή της.

Η συνεισφορά τόσο της προέδρου, καθηγήτριας και κοσμήτορος της Σχολής κ. Άλκηστης Κοντογιάννη , του εκπαιδευτικού προσωπικού, αλλά και όλων των φοιτητών στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας αποτελεί το σημαντικότερο κίνητρο για κάθε κινητοποίηση μας.

Άλλωστε ο Δήμος μας έχει αναδειχτεί τα τελευταία χρόνια ως ισχυρός πολιτιστικός πόλος, και στηρίζει πολλά για την ανάπτυξή του στον πολιτισμό.

Ο Δήμος Ναυπλιέων είναι σε όλους γνωστό ότι στήριξε , στηρίζει και θα στηρίζει έμπρακτα την εγκατάσταση στην αρχή και την λειτουργία του τμήματος Θεατρικών Σπουδών. Θα θέλαμε εδώ να θυμίσουμε ότι το «έμπρακτα», είναι κυριολεκτικό και αφορά εκτός των άλλων και την δωρεάν παραχώρηση κτιρίων για τη στέγαση του πανεπιστημίου.

Καλούμε όλους τους φορείς και όλους τους δημότες να συμπορευθούμε σε έναν κοινό αγώνα για το Πανεπιστήμιο μας.

Δεν χαρίζουμε σε κανέναν τίποτα, διεκδικούμε τα αυτονόητα και στοχεύουμε σε περισσότερα. …”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο