Η “Λευκή Νύχτα” μετατράπηκε στην πόλη του Ναυπλίου σε μια μεγάλη γιορτή (pics)

Το μαγευτικό Ναύπλιο, φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε τη 2η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ, μαζί με τους χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου σε μία μεγάλη εμπορική και ψυχαγωγική Νύχτα από τις 20:00 μ.μ. έως τα ξημερώματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μαγευτικό Ναύπλιο, φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε τη 2η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ, μαζί με τους χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου σε μία μεγάλη εμπορική και ψυχαγωγική Νύχτα από τις 20:00 μ.μ. έως τα ξημερώματα.

Μία Μαγική Λευκή Νύχτα, η οποία ετοιμάστηκε με πολύ αγάπη, μεράκι από όλους τους επαγγελματίες για μικρούς και μεγάλους!!!

Με σύνθημα “Αγοράζουμε και διασκεδάσουμε μαζί!!!!” με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις και πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, η ιστορική πόλη του Ναυπλίου έζησε στιγμές γιορτινές, με  DJ’s τον Valentino και τον Niko Soulioti, κιόσκια με τοπικά προϊόντα, City Tour με λεωφορείο και δωρεάν μεταφορά, Face Painting, μπαλόνια, θεατρικά δρώμενα, επιδείξεις κομμωτηρίων, μασάζ και μακιγιάζ, defile -πασαρέλα, κεράσματα από τα καφέ της παλιάς πόλης και πολλές πολλές εκπλήξεις…

Να σημειώσουμε την κλήρωση για ένα ταξίδι στο DUBAI αξίας 2.000 ευρώ και πολλά άλλα δώρα, για όσους έκαναν αγορές από τα καταστήματα με την ειδική σήμανση.

Την Λευκή Νύχτα διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας και φυσικά τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος σε συνεντευξη τύπου είχε τονίσει πως: “Μετά από συντονισμένες ενέργειες και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ο σημαντικός αυτός θεσμός για την πόλη έχει έναν στόχο, η φετινή διοργάνωση να είναι ακόμη πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη και να ενισχυθεί η εμπορική κίνηση των καταστημάτων.

Ο κ. Κωστούρος αναφέρθηκε σε όλες τις ενέργειες που αναπτύσσει η δημοτική Αρχή προκειμένου να υπάρχει κίνηση και αγοραστικό ενδιαφέρον στην πρωτεύουσα του Δήμου 365 ημέρες το χρόνο.

Επεσήμανε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ενισχυθεί η συνεργασία και η συνέργεια μεταξύ των επιχειρήσεων και του δήμου, υπογράμμισε τέλος το νέο επιχειρηματικό υπόδειγμα που προωθεί ο δήμος για τη δημιουργία του Open Mall.

Η φετινή διοργάνωση θα μετατρέψει «την πόλη του Ναυπλίου σε μια γιορτή» και έχει σκοπό να τονώσει την αγορά αλλά και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα και εμπορεύματα των τοπικών καταστημάτων”

argolikeseidhseis.gr
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μήνυμα του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας για τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μήνυμα του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας για τα αποτελέσματα εισαγωγής...

Στην Πάτρα η 3η συνεδρίαση του Εθνικού Διαλόγου για τη νέα ΚΑΠ – Ν. Φαρμάκης: «Δεν κρίνει μόνο το μέλλον του αγροτικού κόσμου, αλλά...

Στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου 2026, η 3η συνεδρίαση του Εθνικού Διαλόγου για τη νέα ΚΑΠ, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με τη συμμετοχή των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, καθώς και πλήθους εκπροσώπων του πρωτογενούς τομέα και της ακαδημαϊκής κοινότητας

Μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλου, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση: Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση . Η επιτυχία το

Δήμος Ν. Κυνουρίας: Αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας συνεχίζει να ενισχύει την προσβασιμότητα στις παραλίες του, διαθέτοντας δύο συστήματα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα SEATRAC, με στόχο να διασφαλίσει την ισότιμη πρόσβαση όλων