Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα Λευκάκια Ναυπλίου με δυο τραυματίες (video)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2019.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/VENUU83JHx8″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συγκρούστηκαν μεταξύ τους δυο δίκυκλες μηχανές που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση στο ύψος των Λευκακίων περίπου.

Από την σφοδρή σύγκρουση, που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δυο οδηγοί.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Αργολίδας.

Η επαρχιακή οδός Ναυπλίου Τολού παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα μέχρι η αστυνομία να απομακρύνει τα δυο δίκυκλα. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμημα τροχαίας Ναυπλίου

argolikeseidhseis.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.