Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Αλληλεγγύης και Προσφοράς στον Δήμο Ναυπλιέων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην περίοδο που διανύουμε, με τα κοινωνικά προβλήματα να είναι οξυμένα, ο Δήμος Ναυπλιέων δεν μένει απλός θεατής και διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά, την Ημέρα Αλληλεγγύης και Προσφοράς το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015.

Το πρόγραμμα της συγκεκριμένης δράσης προβλέπει, συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι.

Την ίδια μέρα το νοσηλευτικό προσωπικό του Δήμου θα ενημερώνει τους δημότες και για την λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Ιατρείου.

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης, σύμφωνα με το Δήμο Ναυπλιέων, είναι να ενισχύσουμε τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την προσφορά μας. Να ενισχύσουμε τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στον Δήμο μας και να αλλάξουμε την εικόνα του, συμπράττοντας με όλους τους πολίτες και τους φορείς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο