Μαθητές από την Κηφισιά καθάρισαν εθελοντικά παραλία στο Ναύπλιο (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εθελοντικός καθαρισμός σχολείου της Κηφισιάς σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα στην Καραθώνα ομάδα μαθητών από το International School of Athens – ιδιωτικό σχολείο της Κηφισιάς- ύστερα από συνεννόηση της υπεύθυνης του σχολείου Κας Κεφαλληνού με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Σταύρο Γαβρήλο , να διοργανώσουν εθελοντικό καθαρισμό σε συνδυασμό με την εκδρομή τους στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο των εθελοντικών καθαρισμών για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κατά την διάρκεια της δράσης απέσπασε θετικά σχόλια τόσο για τις ομορφιές της πόλης μας όσο και για την προσπάθειες της δημοτικής αρχής που φροντίζει οι παραλίες να είναι καθαρές κάτι που τους εντυπωσίασε.

Οι μαθητές ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές του τόπου μας υποσχέθηκαν πως σύντομα θα επιστρέψουν στο Ναύπλιο με διαφορετική δράση.

{gallery}paralies-nauplio{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο