Μαθητές από την Κηφισιά καθάρισαν εθελοντικά παραλία στο Ναύπλιο (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εθελοντικός καθαρισμός σχολείου της Κηφισιάς σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα στην Καραθώνα ομάδα μαθητών από το International School of Athens – ιδιωτικό σχολείο της Κηφισιάς- ύστερα από συνεννόηση της υπεύθυνης του σχολείου Κας Κεφαλληνού με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Σταύρο Γαβρήλο , να διοργανώσουν εθελοντικό καθαρισμό σε συνδυασμό με την εκδρομή τους στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο των εθελοντικών καθαρισμών για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κατά την διάρκεια της δράσης απέσπασε θετικά σχόλια τόσο για τις ομορφιές της πόλης μας όσο και για την προσπάθειες της δημοτικής αρχής που φροντίζει οι παραλίες να είναι καθαρές κάτι που τους εντυπωσίασε.

Οι μαθητές ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές του τόπου μας υποσχέθηκαν πως σύντομα θα επιστρέψουν στο Ναύπλιο με διαφορετική δράση.

{gallery}paralies-nauplio{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο