Ο Ιατρικός σύλλογος Αργολίδας για τις προκηρύξεις νέων θέσεων Νοσοκομειακών Ιατρών ΕΣΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας, εκφράζει την ικανοποίησή του για τις σωστά δομημένες προκηρύξεις νέων θέσεων Νοσοκομειακών Ιατρών ΕΣΥ, που αναρτήθηκαν πρόσφατα για τη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους και τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, καθόσον σε αυτές υιοθετήθηκε η τακτική, την οποία είχε εισηγηθεί εγγράφως, αλλά και επισημάνει στις συναντήσεις του, με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την 6η ΥΠΕ.

Ειδικότερα, η τακτική αυτή περιλαμβάνει την ταυτόχρονη προκήρυξη περισσότερων θέσεων της ίδιας ειδικότητας ή/και παραπλήσιων ειδικοτήτων, ώστε οι εν λόγω προκηρύξεις να έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα κάλυψης και να μην καταστούν άγονες (όπως στο παρελθόν), καλύπτοντας τις υπάρχουσες ανάγκες.

Ελπίζουμε ο ήδη επιτυχημένος συντονισμός όλων των εμπλεκομένων φορέων να συνεχιστεί, ώστε οι νέες αυτές θέσεις –που σημειωτέον απευθύνονται σε συναδέλφους όλης της Επικράτειας και όχι μόνο της Αργολίδας ή των όμορων περιοχών– να καλυφθούν και με αυτόν τον τρόπο να βελτιωθεί το επίπεδο υπηρεσιών στις δύο Νοσηλευτικές Μονάδες της περιοχής μας, που αποτελεί πάγιο στόχο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας προς όφελος της Δημόσιας Υγείας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο