Ο διαιτητής της Super League Β. Μανούχος στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Αργολίδας

Οι 22 μαθητές και οι 2 δάσκαλοι του Δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου συμμετείχαν την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στην 8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με σύνθημα «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά».

Μια έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαθητές. Ο διαιτητής SuperLeague Β. Μανούχος, συνοδευόμενος από τον επίσης διαιτητή του συνδέσμου Αργολίδας Ν. Μαυροκορδόπουλο, εμφανίστηκαν για να τους μυήσουν στα μυστικά του αθλητισμού.

Οι μικροί μαθητές τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και πολλές ερωτήσεις για το άθλημα του ποδοσφαίρου και τη δουλειά ενός διαιτητή. Στη συνέχεια, οι διαιτητές έγιναν «ένα» με τα παιδιά και έπαιξαν μαζί τους. Όταν ο κ. Μανούχος σφύριξε τη λήξη του ματς, τους έκανε δώρο μια μπάλα ποδοσφαίρου ως ενθύμιο ενώ και οι μικροί ανταπέδωσαν το δώρο με ένα «βαρύτιμο» τρόπαιο φτιαγμένο από τα χεράκια τους.!

manouxos argolida

Ο Προϊστάμενος του σχολείου Ν. Γαλάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του τους δύο εξαιρετικούς ανθρώπους και διαιτητές για την τιμή που έκαναν να επισκεφτούν το σχολείο και τη χαρά που έδωσαν στα παιδιά.

dieuthintis argolida

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Εκτιμώμενο μέγεθος σεισμού 5,7 38 χλμ. από Τριφύλλια · Μεσσηνίας...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο