Θρήνος στην Αργολίδα: Έχασε τη ζωή της η νεαρή γυναίκα από το τροχαίο στους Μύλους

Έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή η 25χρονη γυναίκα που τραυματιστηκε σοβαρά το βράδυ της Τρίτης 6 Οκτωβρίου σε τροχαίο στους Μύλους Αργολίδας.

Ακόμα δυο άντρες τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Πρόκειται για τον οδηγό της μηχανής 29 χρόνων ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά και τον οδηγό του αγροτικού αυτοκινήτου 58χρονων που ειναι σε καλύτερη κατάσταση.

Όλοι μεταφέρθηκαν το βράδυ στο νοσοκομείο Ναυπλίου, ύστερα από την μοιραία σύγκρουση μηχανής με αγροτικό αυτοκίνητο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 στους Μύλους Αργολίδας στο ύψος του παλιού Δημαρχείου

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος της νεαρής κοπέλας, ενώ οι άλλοι δύο έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα που επέβαινε στη μηχανή είναι με καταγωγή από το Άργος, ο οδηγός της μηχανής από την περιοχή του Ναυπλίου ενώ ο οδηγός του αγροτικού από τους Μύλους.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία Άργους.

Η αστυνομία αναφέρει:

Χθες (6.10.2020) το βράδυ, στο 9ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Άργους- Τριπόλεως, Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός και επέβαινε 25χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης και τον τραυματισμό των ανωτέρω οδηγών.

argolikeseidhseis.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο