Περίπου ένα τόνο απορρίμματα ανέσυραν από το λιμάνι της Ερμιόνης εθελοντές δύτες της «WE DIVE WE CLEAN»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλιμάκιο εθελοντών δυτών της περιβαλλοντικής οργάνωσης «WE DIVE WE CLEAN» βρέθηκε στο Λιμάνι της Ερμιόνης την 01/07/2020 όπου με την βοήθεια και την συνδρομή του Δήμου Ερμιονίδας, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας, του Λιμεναρχείου Ερμιονίδας και κατοίκων της περιοχής κατάφερε να ανελκύσει 900 κιλά απορριμμάτων.

Η συμβολή των τοπικών αρχών σε τεχνικά μέσα μας έδωσε την δυνατότητα να απομακρύνουμε μεγάλα σε όγκο απορρίμματα που ήταν πρόβλημα για το ασφαλές στο μεγάλο λιμενοβραχίονα της περιοχής.
Σε 60΄κατάδυσης καταφέραμε να ανελκύσουμε μεταξύ άλλων, 3 κάδους απορριμμάτων, Ελαστικά οχημάτων & φορτηγών, καραβόσχοινα, Καρέκλες, κουπιά βάρκας, πλαστικά βαρέλια, Μουσαμάδες, κουτάκια αναψυκτικών, γυάλινα μπουκάλια, Σιδερένιους & πλαστικούς σωλήνες, κ.λ.π.

«Project ERMIONI»

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο