Ραντεβού της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ συναντήθηκε χθες 23 Ιουνίου 2020 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. ΚΑΤΣΙΡΗ Σπυρίδωνα, τον Αντιπρόεδρο κ. ΜΠΑΡΛΑ Απόστολο και Γεν. Γραμματέα κ. ΜΠΡΑΓΚΑ Ανδρέα, καθώς και του προέδρου του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Χρήστου.

Στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν τα κυριότερα θέματα που απασχολούν την Δ.Α. Αργολίδος.

Επίσης συζητήθηκαν και αναλύθηκαν όλα τα προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο δίμηνο στην περιοχή αρμοδιότητας του Α.Τ. Ερμιονίδας.

Συζητήθηκε το κτιριακό πρόβλημα των υπηρεσιών του Δήμου Άργους – Μυκηνών το οποίο παραμένει άλυτο εδώ και καιρό.

Από την πλευρά του, ο κ. Αρχηγός  ανέφερε ότι γνωρίζει τα προβλήματα της Ένωσης μας και εργάζεται πάνω σε αυτά.

Στην συζήτηση  προταθήκαν αμφότερα λύσεις οι οποίες θα δρομολογηθούν άμεσα.

Επιπλέον κατατέθηκε υπόμνημα στο οποίο αναφέρονται τα προβλήματα αναλυτικά και μας διαβεβαίωσε ότι θα δώσει λύσεις άμεσα σε όσα από αυτά τα θέματα μπορεί.

Η Ένωση μας ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την προθυμία που έδειξε να μας ακούσει αλλά κυρίως να επιλύσει προβλήματα που μας ταλανίζουν εδώ και χρόνια, όπως και για την δέσμευση του για περαιτέρω συνεργασία με κοινό στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητας του Έλληνα αστυνομικού.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο