Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑμεΑ εν δράσει: "Κούφιες Υποσχέσεις" η πρόσβαση των ΑμεΑ στη θάλασσα (pics)

Το μέλος της ομάδας "ΑμεΑ εν δράσει" κ. Τάκης Παρασκευόπουλος μετά τις ανακοινώσεις του Δήμου Ναυπλιέων για την εγκατάσταση αυτόνομων μηχανημάτων πρόσβασης στην θάλασσα για Α.με.Α. ( Sea Access ) επισκέφτηκε τις 4 ανακοινωθέντες παραλίες( Καραθώνα, Τολό, Δρέπανο, Κονδύλι ).

Οι "ΑμεΑ εν δράσει" παρασυρόμενοι και παραπλανώμενοι από τις ανακοινώσεις του Δήμου Ναυπλιέων για την εγκατάσταση αυτόνομων μηχανημάτων πρόσβασης στην θάλασσα για Α.με.Α. ( Sea Access ), την Κυριακή 21.06.2020 επισκέφτηκαν και τις 4 ανακοινωθέντες παραλίες( Καραθώνα, Τολό, Δρέπανο, Κονδύλι ) για να απολαύσουν το Δικαίωμα στη Θάλασσα αλλά άδικος κόπος...

Και στις 4 παραλίες τα μηχανήματα "Sea Access" όπου δεν έχουμε δει ακόμη πως χρησιμοποιούνται παρέμεναν κλειδωμένα στο χώρο των αποδυτηρίων Α.με.Α. όπως και κλειδωμένες τουαλέτες Α.με.Α. Κανείς δεν υπήρχε στο χώρο έτσι ώστε να μας ενημερώσει για τη χρήση τους.

Μερικοί φορητοί διάδρομοι δεν έφταναν καν μέχρι τη θάλασσα και κάποιοι είχαν ήδη θαφτεί με άμμο. Κάποια parking Α.με.Α. χρησιμοποιούνταν από μη δικαιούχους δυσκολεύοντας μας να σταθμεύσουμε κάπου κοντά.

Ελπίζουμε οι αρμοδιότητες του Δήμου Ναυπλιέων να μην περιορίζονται μόνο στην προμήθεια των μηχανημάτων, με τις γνωστές παραμέτρους αλλά και στην λειτουργία, φύλαξη και συντήρηση των μηχανημάτων και εγκαταστάσεων.