Όχι στην ενημέρωση των ΜΜΕ από τις διοικήσεις των νοσοκομείων Αργολίδας

H Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας αναφέρει σε ανάρτηση της στα social media: Οι διοικήσεις των δύο νοσοκομείων δεν δίνουν πληροφορίες οι οποίες στοχοποιούν ανθρώπους και παραπληροφορουν την κοινότητα. Ο ΕΟΔΥ , η ΥΠΕ και το υπουργείο Υγείας, είναι οι αρμόδιοι φορείς για την ενημέρωση των ΜΜΕ.

Αναλυτικότερα η ανάστηση της κας Μαρίας Σαρίδη: Τα νοσοκομεία του νομού Αργολίδας διαχειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ύποπτα ή πιθανά ή επιβεβαιωμένα κρούσματα και οπωσδήποτε δεν κοινοποιούν ονόματα και στοιχεία τα οποία εμπίπτουν στα προσωπικά δεδομένα, στα ΜΜΕ.

Οι διοικήσεις των δύο νοσοκομείων δεν δίνουν πληροφορίες οι οποίες στοχοποιούν ανθρώπους και παραπληροφορουν την κοινότητα. Ενημερώνουν άμεσα και θεσμικά μόνον εκείνους που προβλέπεται, σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Ο ΕΟΔΥ , η ΥΠΕ και το υπουργείο Υγείας, είναι οι αρμόδιοι φορείς για την ενημέρωση των ΜΜΕ.

Παρακαλείσθε όλοι, μείνετε σπίτι, τηρείτε τα μέτρα προστασίας και ακολουθείτε τις οδηγίες των επιστημόνων και βοηθήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας για να μείνουμε όλοι υγιείς!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο