Μεγάλη ανησυχία στο προσωπικό του Νοσοκομείου Άργους μετά το σημερινό θετικό κρούσμα

Απριλίου 09, 2020
Αναστάτωση και μεγάλη ανησυχία επικρατεί στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Άργους από την είδηση για το θετικό κρούσμα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς του Ρίο σήμερα το πρωί της Πέμπτης 9 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής που βρέθηκε θετικός στον covid 19 δεν βρισκόταν σε απομόνωση, αλλά σε θάλαμο από την Τετάρτη καθώς περίμενε να εγχειριστεί, με αποτέλεσμα να έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, νοσηλευτές και ιατροί της κλινικής.

Στον συγκεκριμένο ασθενή έγινε προεγχειρητικός έλεγχος και στις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ενώ ήταν εντελώς ασυμπτωματικός.

Όπως είναι φυσικό οι άνθρωποι του νοσοκομείου έχουν αναστατωθεί και ανησυχούν δικαιολογημένα για την υγεία τους, αλλά και των οικογενειών τους.

Να επισημάνουμε πως το προσωπικό του νοσοκομείου από την στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό, έχει τεθεί σε καραντίνα με οτι μπορεί να συνεπάγεται από αυτό.

Επίσης ένα παράδοξο το οποίο συμβαίνει είναι πως, το Νοσοκομείο Αργολίδας δεν κάνει επίσημη ενημέρωση για τα θετικά κρούσματα με δελτίο τύπου στο οποίο να αναφέρει ηλικία και τόπο διαμονής και οτι ενημέρωση υπάρχει είναι από διαρροές, με αποτέλεσμα να μην είναι σε πολλές περιπτώσεις ακριβής.

Έστω και τώρα θα πρέπει η Διοίκηση του Νοσοκομείου να υιοθέτηση την επίσημη ενημέρωση του κοινού της Αργολίδας με καθημερινό δελτίο τύπου και αναφορά στα πραγματικά γεγονότα ώστε να ενημερώνονται οι πολίτες της Αργολίδας επίσημα και υπεύθυνα.

argolikeseidhseis.gr

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia