Εργαστήριο με θέμα: «Ενδυνάμωση των Κοινωνικών Συμπράξεων & των Εταίρων τους» από την Π.Ε. Αργολίδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 , μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αργολίδας κ. Ιωάννη Μαλτέζου, θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο ενδυνάμωσης των εταίρων της Κ.Σ Αργολίδας

 στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020
«Διοικητικές Κοινωνικές Υπηρεσίες ενεργοποίησης – έναρξης των πράξεων 2018-2019 του ΤΕΒΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: Κοινωνικές Συμπράξεις Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας»

Το εργαστήριο έχει ως θέμα: «Ενδυνάμωση των Κοινωνικών Συμπράξεων & των Εταίρων τους. Καλές πρακτικές εφαρμοσμένης κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο».

Στην εκδήλωση θα παραστούν:
Α) ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας κ. Ιωάννης Μαλτέζος
Β) ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Πρόνοιας Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Δημήτριος Σχοινοχωρίτης
Γ) ο Γενικός Δ/ντής Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Βασίλειος Διαμαντόπουλος

Από την Π.Ε Αργολίδας θα συμμετέχει η κ. Ελένη Δεμελή, Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αργολίδας και Υπεύθυνη υλοποίησης έργου ΤΕΒΑ στην Κ.Σ. Π.Ε. Αργολίδας.
Από τους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης θα συμμετέχει , ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δ. Ναυπλιέων, κ. Ραφαήλ Μπαρού, ο οποίος και θα μιλήσει για την εμπειρία από διανομή τροφίμων του ΤΕΒΑ στο Ναύπλιο.
Επίσης Θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Αργολίδας καθώς και εκπρόσωποι του Τεχνικού Συμβούλου του Έργου.

Το εργαστήριο ενδυνάμωσης των εταίρων της Κ.Σ Αργολίδας θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο κτίριο της Π.Ε Αργολίδας, Παραλιακή Οδός Ναυπλίου-Νέας Κίου, ώρες 09:30-14:30.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο