Πυρκαγιά στο Ναύπλιο – Ρίψεις και από αεροπλάνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Ναύπλιο το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Ιουλίου  στην περιοχή Κουτσούρια.

Πυρκαγιά στο Ναύπλιο

Στo σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με τον καπνό να είναι πολύ έντονος, ενώ η φωτιά κατευθύνεται προς Καραθώνα – Αγία Μονή.

Η πυρκαγιά ειναι μεγάλη και πολύ επικίνδυνη και εχουν κληθεί εναέρια μέσα και ενισχύσεις, ενω και ο Δήμος συνδράμει με υδροφόρες.

 Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια τα οποία κινδυνεύουν. Πανικός επικρατεί και από τον κόσμο που βρίσκεται στην περιοχή και προσπαθεί να φύγει.

Γίνεται εκκληση από την αστυνομία και την Πυροσβεστική να μην κατευθύνεται ο κόσμος προς Καραθώνα καθώς ο δρόμος έχει κλείσει.

Η πυρκαγιά απειλεί και τα σπίτια από εκεί που ξεκίνησε στην περιοχή Κουτσούρια κοντά στο νεκροταφείο Ναυπλίου.
Στην κατάσβεση της πυρκαγιά ρίχτηκαν και δυο αεροπλάνα που κάνουν ρίψεις με νερό σε σημεία όπου απειλεί σπίτια.
Στο σημείο της πυρκαγιάς επιχειρεί και πεζοπόρο κλιμάκιο από την Τρίπολη, ενώ ενισχύσεις καταφθάνουν συνεχώς. 
argolikeseidhseis.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο